Головна Новини Чоловік авто Які преміум авто обирають українці у 2024 році: лідери продажів
commentss НОВИНИ Всі новини

Які преміум авто обирають українці у 2024 році: лідери продажів

Топ-3 бренди преміум класу, які підкорили українців

22 квітня 2024, 10:40
Поділіться публікацією:

У перші три місяці 2024 року, ринок преміум-класних автомобілів в Україні збільшив продажі на 2% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. За даними асоціації "Укравтопром", українці придбали понад 2,800 нових автомобілів преміум класу, що становить 17% від загального обсягу ринку нових легкових автомобілів.

Які преміум авто обирають українці у 2024 році: лідери продажів

Топ-3 бренди преміум класу, які підкорили українців

Найбільший попит на розкішні авто спостерігається у великих містах та областях, зокрема у Києві, Дніпропетровській та Одеській областях, де зосереджено понад половину (51%) продажів.

Серед найбільш популярних брендів на ринку виділяються BMW, Lexus, та Audi. BMW утримує лідерство з 736 проданими одиницями, що можна пояснити якістю збірки, інноваційними технологіями та статусом марки. Lexus, з 491 автомобілем, слідує за ним, пропонуючи споживачам надійність та високий рівень комфорту. Audi, зі своїми 421 продажем, підтверджує свою репутацію виробника авто, які поєднують динамічність та представницький стиль.

Зазначена тенденція на ринку автомобілів підкреслює стійкий інтерес українців до преміум класу навіть у складних економічних умовах.

Зазначимо, що білий колір став найпопулярнішим серед власників нових автомобілів, які купили автомобілі в першому кварталі 2024 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на статистику "УкрАвтопрому".

Нагадаємо також, що за перший квартал 2004 року в Україні зареєстровано 9,9 тисячі легкових автомобілів зі Сполучених Штатів. Згідно з даними Укравтопрому, це становить 18% від загальної кількості первісно зареєстрованих уживаних автомобілів у період із січня по березень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини