Головна Новини Чоловік авто Як виглядає предок "Запорожця": в Мережі з'явилося архівне фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає предок "Запорожця": в Мережі з'явилося архівне фото

Над досвідченим зразком працювали з 1957 по 1959 рік

15 січня 2021, 21:41 comments2307
Поділіться публікацією:

У Мережу виклали знімок предка легендарного автомобіля "Запорожець". Повідомляється, що машину створили в якості покращеної версії "Москвич-444". Про це пише autocentre.

Як виглядає предок "Запорожця": в Мережі з'явилося архівне фото

Як виглядав предок "Запорожця" (фото: wikimedia.by/Sergey.Rodovnichenko)

У матеріалі йдеться, що над створенням авто працювали з 1957 по 1959 рік. А стару фотографію знайшли в Центральному державному кінофотофоноархіві України ім. Г. С. Пшеничного.

Дана машина створювалася для того, щоб стати прототипом малолітражки, яка тоді випускалася в Запоріжжі. Вперше "Москвич-444" був представлений на ВДНГ в Москві в 1958 році, потім навесні 1959 року його відправили на Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) для того, щоб удосконалити.

Як виглядає предок ”Запорожця”: в Мережі з'явилося архівне фото - фото 2

У порівнянні з московським прототипом, "Запорожець" був покращений. Творці замінили двигун, що дозволило збільшити швидкість до 90 км / год (замість 80). Також фахівці допрацювали коробку передач, замінили тип підвіски, кузов став міцнішим, а на склі з'явився механізм опускання.

Як повідомляло видання "Коментарі", авто, які можна купити за 50 євро. Перша в нашій добірці Volvo V70 2005 року, пробіг якої становить 200 000 тисяч кілометрів. Власник оголошення також повідомив, що на даний момент машина не на ходу, тому що у неї несправний двигун. Але навіть незважаючи на це, така покупка точно не буде поганою, як вважаєте?

Також ми писали, чоловік придбав 35-річний BMW з пробігом 428 км. У Німеччині виставили на продаж BMW 635 CSi 1985 року випуску, і цей автомобіль абсолютно точно можна вважати унікальним. Хоча б тієї причини, що його пробіг становить всього лише 428 кілометрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sex

16 січня 2021, 02:35

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини