Головна Новини Чоловік авто В Україні впали продажі гібридних автомобілів: що купували найчастіше
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні впали продажі гібридних автомобілів: що купували найчастіше

У лютому 2023 року українці купили 985 гібридних автомобілів. Більшість із них склали нові авто

9 березня 2023, 17:25
Поділіться публікацією:

Через нестабільну ситуацію з електроенергією в Україні пішли вниз продажі нових і вживаних гібридних авто. Хоча ще раніше такі автомобілі мали великий попит серед співвітчизників. За цей лютий було продано на 21% менше таких автомобілів, ніж торік. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомили в асоціації "Укравтопром".

В Україні впали продажі гібридних автомобілів: що купували найчастіше

За лютий в Україну з інших країн завезли 51 одиницю Toyota Prius

Минулого місяця автопарк України поповнив 985 гібридних легкових автомобілів. Однак частка нових авто з цієї кількості склала 61% проти 54% у лютому 2022 р. На лютневому ринку нових легковиків "гібриди" зайняли 16% продажів, тоді як минулого року лише 13%.

У сегменті нових легкових авто найбільше популярністю на ринку гібридів був бренд MERCEDES-BENZ GLE (78 шт.). На другій позиції розмістилася Toyota Corolla Cross (50 шт.). Третім серед найпопулярніших серед українців став гібридний Range Rover (43 шт.)

Що стосується вживаних авто, то зазначається, що в реєстраціях імпортованих авто з гібридними силовими установками перше місце у TOYOTA Prius (51 шт.). ).

Варто також зазначити, що майже чверть усіх проданих авто в Україні — кросовери та позашляховики. Найбільшим попитом користуються японські та німецькі моделі. Кросовери залишаються найпопулярнішим класом авто в Україні. Вони домінують у сегменті нових авто, а серед машин з пробігом їхня частка зростає і вже досягла 24%. За лютий українці придбали 18,5 тис. кросоверів із пробігом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з яких країн минулого року завезли найбільшу кількість автомобілів в Україну, яким виробникам найбільше довіряють українці.

Раніше "Коментарі" писали — названо найпопулярніші кольори автомобілів серед українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

9 березня 2023, 18:41

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини