Головна Новини Чоловік авто У 22-річного українця виявили автопарк вартістю понад $600 тисяч (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У 22-річного українця виявили автопарк вартістю понад $600 тисяч (ФОТО)

Фотографії суперкарів, якими володіє молодий українець, облетіли багато соцмереж та журналістів вирішили дізнатися, звідки у хлопця гроші на такий автопарк.

13 грудня 2022, 02:15 comments9061
Поділіться публікацією:

Власником дорогих автомобілів виявився 22-річний уродженець Харкова Дмитро Хиценко. На цей час хлопець проживає в Польщі.

У 22-річного українця виявили автопарк вартістю понад $600 тисяч (ФОТО)

Суперкари/ Фото з відкритих джерел

Як виявилося, Дмитро ріс у звичайній родині та відвідував харківську гімназію №86. Приблизно у 17 років він почав активно розвивати свої соцмережі та знімати смішні відео. Завдяки різним "пранкам" Дмитру вдалося зібрати свій перший мільйон підписників.

У 22-річного українця виявили автопарк вартістю понад $600 тисяч (ФОТО) - фото 2

Потім Дмитро звернув увагу на тему розвитку телеграм-каналів, які ставали дуже популярними та починали приносити своїм авторам непогані прибутки. Хлопець почав присвячувати свій час вивченню  SMM та просуванню телеграм-каналів.

Крім цього, заповзятливий молодик почав інвестувати в криптовалюту. Він запустив близько сотні телеграм-каналів на тему "крипти" із загальною аудиторією понад 1 мільйон людей. Все це допомогло хлопцеві заробити свій перший мільйон у віці 21 року.

Дмитро любить дорогі автомобілі і не соромиться хвалитися своїм автопарком. Так, у хлопця є Lamborghini Huracan — $280 000 плюс $50 000 на тюнинг, Mercedes G-class — $180 000 і BMW i8 — $100 000.

Хлопець активно веде соціальні мережі та набирає мільйони переглядів у ТікТок. Також він регулярно ділиться кадрами зі свого життя.

Повідомляється, що Дмитро живе в Польщі, проте регулярно допомагає ЗСУ та продовжує інвестувати в українську економіку, говориться на порталі avtomir.ua.

Раніше "Коментарі" писали про те , що BMW представила авто, яке змінює колір після натискання кнопки (ВІДЕО) . Сучасні технології вражають уяву і доводять, що майбутнє вже справді настало.

Читайте також:   Maserati презентували ультра-лімітований автомобіль: у світі буде лише два екземпляри (ФОТО). Італійська компанія Maserati виробляє ексклюзивні автомобілі спортивного та бізнес-класу, які в усьому світі вважаються ознакою розкоші та витонченого смаку.


У 22-річного українця виявили автопарк вартістю понад $600 тисяч (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини