Головна Новини Чоловік авто Ними всі незадоволені: названі найневдаліші марки автомобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ними всі незадоволені: названі найневдаліші марки автомобілів

Американський споживчий гігант Consumer Reports опублікував результати свого щорічного дослідження задоволеності та незадоволеності новими автомобілями.

11 січня 2023, 03:15 comments3300
Поділіться публікацією:

Повідомляється, що американський гігант Consumer Reports щороку проводить масштабне опитування серед автовласників і складає рейтинг найякісніших машин (рейтинг задоволеності) та рейтинг автомобілів, що повністю розчарували своїх власників (рейтинг незадоволеності).

Ними всі незадоволені: названі найневдаліші марки автомобілів

Найневдаліші марки автомобілів/ Фото з відкритих джерел

Так, минулого 2022 року люди були задоволені переважно позашляховиками. Рейтинг найкращих авто, на думку американських споживачів, виглядає наступним чином: Chevrolet Corvette (94% респондентів заявили, що знову куплять цей спортивний автомобіль), Porsche 911 (90% задоволених клієнтів), електропікап Rivian R1T, Hyundai Ioniq 5, Polestar 2, невеликий пікап Ford Maverick (у його гібридній версії), Toyota GR86 та Subaru BRZ (88% задоволеності), Kia Telluride та Toyota RAV4 Prime Hybrid (87% задоволеності), Mazda MX-5 Miata та Dodge Challenger (86% власників заявили, що куплять їх знову).

Рейтинг же автомобілів, які найменше задовольняли своїх власників, очолив Volkswagen Atlas Cross Sport. Лише 38% власників заявили, що куплять його знову.

Цікаво, що автомобілі преміум-класу також потрапили до антирейтингу: лише 39% власників заявили, що знову куплять Mercedes GLB, 45% - Mercedes GLA. До рейтингу увійшов і Infiniti Q50, який отримав 40% задоволеності власників.

Раніше "Коментарі" писали: У 22-річного українця виявили автопарк вартістю понад 600 тисяч доларів (ФОТО). Фотографії суперкарів, якими володіє молодий українець, облетіли багато соцмереж та журналістів вирішили дізнатися, звідки у хлопця гроші на такий значний автопарк. Власником дорогих автомобілів виявився 22-річний уродженець Харкова Дмитро Хіценко. На даний момент хлопець проживає у Польщі.

Читайте також: Maserati презентували ультра-лімітований автомобіль: у світі буде лише два екземпляри. Італійська компанія Maserati виробляє ексклюзивні автомобілі спортивного та бізнес-класу, які в усьому світі вважаються ознакою розкоші та витонченого смаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини