Головна Новини Чоловік авто Не відірвати очей: таліби показали перший в історії Афганістану суперкар (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Не відірвати очей: таліби показали перший в історії Афганістану суперкар (ВІДЕО)

Уряд Афганістану, очолюваний талібами, нещодавно представив перший у країні суперкар місцевого виробництва під назвою Mada 9.

18 січня 2023, 04:35 comments1216
Поділіться публікацією:








Інженери афганської компанії ENTOP та співробітники Кабульського професійно-технічного інституту Афганістану (ATVI) представили прототип першого в історії своєї країни суперкара, який отримав назву Mada 9. Його розробка тривала 5 років, а під капотом розташований модифікований двигун від Toyota Corolla 2000 року випуску.

Не відірвати очей: таліби показали перший в історії Афганістану суперкар (ВІДЕО)

Mada 9/Фото: соцмережі

Так, повідомляється про те, що уряд Афганістану, очолюваний талібами, нещодавно представив перший в країні суперкар місцевого виробництва під назвою Mada 9. Автомобіль виглядає дуже цікаво та яскраво.

Не відірвати очей: таліби показали перший в історії Афганістану суперкар (ВІДЕО) - фото 2

Розробники не поділилися динамічними характеристиками Mada 9 і не розкрили жодних даних про "начинку" суперкара. Варто відзначити, що на більшості відео, які у великій кількості з'явилися в різних соціальних мережах – машина нерухома.

Компанія-виробник ENTOP виклали рекламний ролик суперкара Mada 9 на свій YouTube-канал, який назвали "Тому що ми, бля *, можемо".

Не відірвати очей: таліби показали перший в історії Афганістану суперкар (ВІДЕО) - фото 3

Повідомляється, що в найближчому майбутньому Mada 9 оснащуватиметься електричним двигуном та підвіскою для їзди по пересіченій місцевості.

Представник Талібану Забіхулла Муджахид заявив, що будівництво суперкара було "честю" для всього Афганістану, а його поява однозначно сприятиме покращенню іміджу Афганістану на світовій арені.

Раніше "Коментарі" писали: Ними всі незадоволені: названо найневдаліші марки автомобілів. Американський споживчий гігант Consumer Reports опублікував результати свого щорічного дослідження задоволеності та незадоволеності новими автомобілями.

Читайте також: У 22-річного українця виявили автопарк вартістю понад $600 тисяч (ФОТО). Фотографії суперкарів, якими володіє молодий українець, облетіли багато соцмереж та журналістів вирішили дізнатися, звідки у хлопця гроші на такий значний автопарк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини