Головна Новини Чоловік авто BMW представила авто, яке змінює колір натисканням кнопки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

BMW представила авто, яке змінює колір натисканням кнопки (ВІДЕО)

Сучасні технології вражають уяву та доводять той факт, що майбутнє вже насправді настало.

10 грудня 2022, 02:15
Поділіться публікацією:








Модель кросовера від BMW " iX M60" вражає не лише своїми потужними технічними характеристиками, але й унікальною системою E Ink, яка дозволяє миттєво змінити колір поверхні автомобіля за бажанням водія.

BMW представила авто, яке змінює колір натисканням кнопки (ВІДЕО)

BMW iX M60/ Фото: BMW

Система E Ink є передовою розробкою. Для того щоб миттєво змінити колір автомобіля власнику лише необхідно встановити на смартфон спеціальний додаток через який і відбувається неймовірна трансформація.

Так, BMW iX M60 може приймати три базові кольори — білий, чорний і сірий. Крім цього, компанія повідомляє, що для цих потужних електрокарів буде доступна функція поступових анімованих переходів кольору.

В основі системи E In лежить електрофоретичний процес. Це означає, що пігменти різних кольорів виводяться на поверхню за допомогою впливу електричного струму. В результаті цього процесу кузов миттєво набуває бажаного кольору.

Цікаво, що "чорнило" E Ink — це мільйони мікрокапсул, діаметр яких не перевищує товщину людського волосся. Кожна інноваційна мікрокапсула оснащена позитивно зарядженими чорними пігментами та негативно зарядженими білими пігментами. Під час подачі електричного розряду мікрокапсули починають рухатися і групуються таким чином щоб надавати автомобілю необхідний відтінок. Колір кузова залежить від потужності струму.

Окрім цієї незвичайної особливості, електрокар BMW iX M60 оснащено двома електромоторами номінальною потужністю 540 кінських сил. З 10 до 80% батарея, від терміналу постійного струму потужністю 200 кВт, заряджається за 25 хвилин.

Дана модель має яскравий "агресивний" дизайн, а панель її даху зроблена з вуглепластику. З цього матеріалу зроблено також ряд дрібних декоративних елементів. Стандартно встановлені колеса діаметром 21 дюйм. Запуск системи Launch Control розганяє BMW iX M60 від 0 до 100 км/год за 3,8 секунди. Максимальна швидкість обмежена позначкою 250 км/год. Вартість кросовера – 130 тисяч доларів США.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Maserati презентували ультра-лімітований автомобіль: у світі буде лише два екземпляри (ФОТО). Італійська компанія Maserati виробляє ексклюзивні автомобілі спортивного та бізнес-класу, які в усьому світі вважаються ознакою розкоші та витонченого смаку.

Читайте також: Українські волонтери перетворили пікап на "міні-град" (ВІДЕО). Майстри з Вінниці зробили незвичайний тюнінг пікапу та перетворили цивільне авто на потужну бойову машину, яка допомагатиме нашим бійцям на фронті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини