Головна Новини Чоловік яхта Як підготувати свою яхту до зими: п'ять непорушних правил
commentss НОВИНИ Всі новини

Як підготувати свою яхту до зими: п'ять непорушних правил

Яхта повинна успішно пережити зиму, щоб бути готовою до нового сезону

22 жовтня 2020, 15:38
Поділіться публікацією:

Зима наближається і для багатьох яхтсменів виникає проблема — що робити зі своєю яхтою? Просто залишити її до початку нового сезону не можна. Слід підготувати судно належним чином, щоб воно було готове до використання через кілька місяців. Корисними порадами з нами поділилося видання itBoat.

Як підготувати свою яхту до зими: п'ять непорушних правил

Як зберігати яхту зимою

Зміни масло

Через воду і кислоти може статися корозія двигуна. Зміни фільтр і продуй його сильним струменем повітря, щоб там не збереглося ні краплі води. Після цього залий нове масло.

Змасти механізм рульового управління

Змазування механізмів управління та контролю забезпечує їх плавний хід на початку нового сезону. Переконайся, що всі місця зчленування добре просочені водовідштовхувальним мастилом.

Подбай про акумулятор

Не дозволяй акумулятору повністю розрядитися за зиму. Від'єднай акумулятор і наповни його доверху дистильованою водою. Час від часу заряджати акумулятор, щоб він був готовий до того моменту, коли човен знову буде спущений на воду.

Антифриз — в водопровід і каналізацію

Спорожни баки для води і прожени через водопровідні труби антифриз.

Вимий і навощи човен

Гарненько помий човен зовні і зсередини. Також покрий воском корпус, він допоможе уникнути появи іржі, що особливо важливо, якщо ти збираєшся зберігати човен зовні. Чохол захистить човен від бруду, пилу і цвілі.

Тепер твій "фрегат" готовий до зими і не підведе тебе, коли настане час знову спускатися на воду. Також видання "Коментарі" розповість, що взяти з собою на яхту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини