Головна Новини Чоловік яхта Що взяти з собою на яхту: подорож стане кошмаром без цих речей
commentss НОВИНИ Всі новини

Що взяти з собою на яхту: подорож стане кошмаром без цих речей

Візьми на яхту ці речі, і тоді ні жар, ні холод, ні саме море не зупинять тебе

7 жовтня 2020, 16:24
Поділіться публікацією:

Подорож на яхті — здавалося б, що може бути простіше. Зійшов собі на борт, а далі вітрила і вітер зроблять свою справу. Але тут не все так просто. На тебе чекає безліч випробувань у вигляді вітру, сонця і хвиль. Саме тому ми вирішили розповісти тобі, як протистояти цим проблемам. Допоможе нам у цьому портал Simple Sail.

Що взяти з собою на яхту: подорож стане кошмаром без цих речей

Що має бути на борту яхти

1. Багаж повинен бути невеликих розмірів. Запам'ятай головне правило — валіза не повинна бути пластиковою. Якщо ви йдете в плавання ще з кимось, то краще мати дві менших валізи, ніж одну величезну.

2. Спеціальне взуття повинно бути на ногах під час пересування по палубі, коли яхта йде на всіх вітрилах. Як правило на яхті ходять босоніж, але коли човен знаходиться в русі, то босу ногу дуже легко пошкодити об металеві деталі на палубі або посковзнутися на мокрій поверхні. Тому не пошкодуй грошей на спеціальне взуття.

3. Яхтові рукавички з отворами для пальців або без них. Краще мати шкіряні, з шорсткою поверхнею. При покупці спробуйте рукою в рукавичці затиснути "яхтову мотузку" і висмикнути її з стислій руки. Якщо мотузка повзе в кулаці, такі рукавички не підійдуть.

4. Яхтові штани з посиленими вставками (одна пара). Такий вид одягу можна порекомендувати для матросів або для загального використання в похмуру погоду.

5. Сонцезахисні футболки з рукавами (дві штуки). Найкраще підійдуть білого кольору. Захищають від ультрафіолету ефективніше будь-якого крему.

Ми вирішили не вписувати в цей список очевидні речі на зразок головного убору або пантенолу. Впевнені, ти не ворог сам собі і підготуєшся до виходу на яхті належним чином. Також видання "Коментарі" розповість, як яхти почнуть використовувати космічні технології.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини