Головна Новини Чоловік яхта В Японії провели успішне випробування буксира з дистанційним управлінням
commentss НОВИНИ Всі новини

В Японії провели успішне випробування буксира з дистанційним управлінням

Випробування пілотованого дистанційно корабля пройшли в Токійській затоці

17 грудня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Японський судновий оператор NYK і перебуваючі в його рядах компанії MTI, Keihin Dock і Japan Marine Science (JMS), отримали корисні результати в другому тесті віддаленої навігації буксира. Випробування проводилися в рамках морського випробувального проекту уряду Японії з дистанційного управління навігацією для реалізації автономних кораблів до 2025 року.

В Японії провели успішне випробування буксира з дистанційним управлінням

ФОТО: MBW

Випробування проводилися в Токійській затоці, пілотований буксир, оснащений системою дистанційного керування, керувався дистанційно з операційного центру в місті Нисиномія в префектурі Хего приблизно в 400 км.

У попередньому випробуванні в січні цього року оператор в центрі віддаленого управління використовував датчики і камери, встановлені на буксир, для розпізнавання навколишніх умов, створення плану маршруту і плану дій (план маршруту запобігання зіткнень) для дистанційного керування. В ході цього другого тесту були проведені два випробування на реагування на збої в роботі обладнання або зв'язку судно-берег.

NYK і компанії, що входять до його складу, заявляють, що вони продовжать удосконалювати систему, використовуючи накопичені знання в ході двох тестів віддаленої навігації, і будуть співпрацювати з партнерами для реалізації дистанційного керування великими судами. Крім того, вони будуть поширювати і розробляти технології для автономних судів з екіпажами і автономних судів без екіпажу, над якими вони працюють.

Як повідомляло видання "Коментарі", шведи готуються спустити на воду судно з металевими вітрилами. Вітрила можуть повертатися на 360 градусів, не торкаючись один одного, і їх можна прибрати до 59 метрів, щоб очистити мости або витримати негоду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини