Головна Новини Чоловік яхта Топ-5 найпоширеніших страхів яхтсмена-новачка
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 найпоширеніших страхів яхтсмена-новачка

Чому подорож на яхті - це зовсім не страшно

20 листопада 2020, 15:42
Поділіться публікацією:

Багато з нас мріють вирушити в подорож на яхті. Але як і все нове, ця ідея може лякати нас. Сьогодні ми розберемо найпоширеніші страхи яхтсменів і пояснимо, чому причин лякатися нема.

Топ-5 найпоширеніших страхів яхтсмена-новачка

Головні страхи яхтсмена

Яхта потоне

Сучасні яхти відрізняються хорошою плавучістю. Потрібно як слід постаратися, щоб вони перекинулися або потонули. А щоб взагалі не хвилюватися з цього приводу — вибирайте спокійні маршрути і стежте за погодою.

У мене обов'язково розвинеться морська хвороба

Морська хвороба в своїх найгірших формах може розвинутися під час шторму. Певний дискомфорт у багатьох людей виникає в вітряну погоду з невеликими хвилями. Проти морської хвороби допоможуть ліки та народні засоби. Якщо ж ви вирушили подорожувати на яхті вперше, то краще вибирати маршрут з короткими переходами, а ночувати на березі.

Я не вмію плавати

Тут все просто — обзаведіться рятувальним жилетом, і цей момент вас взагалі не буде турбувати. Хоча навчитися плавати було б непогано.

Буде нудно

Якщо хочете гострих відчуттів, обирайте яхту трохи меншу і вітряну погоду. Але тим, хто не любить екстрим, теж буде чим зайнятися. На них чекає насичена програма: нові знання і враження, купання у відкритому морі, можливість побачити дельфінів, скелі і гори, дикі пляжі і бухти, а також безліч цікавих місць, в яких ви зможете пристати.

Я в поганій фізичній формі

Робота на яхті дійсно вимагає чималого фізичного навантаження. На самому початку подорожі кожному члену екіпажу, виходячи з його можливостей і умінь, відводиться певна роль. Адже хтось повинен і хорошу каву вміти варити.

Сподіваємося, нам вдалося розвіяти твої власні страхи і сумніви, і ти вже плануєш перший у своєму житті вихід на яхті. А щоб ти був добре підготовлений, видання "Коментарі" розповість, що необхідно взяти з собою на яхту в першу чергу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини