Головна Новини Чоловік яхта Тільки для успішних людей: три найрозкішніших стоянки для яхт
commentss НОВИНИ Всі новини

Тільки для успішних людей: три найрозкішніших стоянки для яхт

Стоянки, на яких зможуть відпочити власники найдорожчих в світі яхт

24 жовтня 2020, 17:43
Поділіться публікацією:

Ми постійно говоримо про розкішні яхти, які борознять простори океанів і морів. Але ж вони не знаходяться в плаванні постійно. Їм необхідно регулярно приставати до берега, щоб їх власники могли поповнити запаси провізії, оглянути нові цікаві місця і просто розім'яти ноги. Сьогодні ми розповімо вам про три найрозкішніших стоянки для яхт. Допоможе нам у цьому портал Top Yachts.

Тільки для успішних людей: три найрозкішніших стоянки для яхт

Найдорожчі в світі стоянки для яхт

Porto Cervo (Сардинія, Італія) — € 2.574

Porto Cervo — це сліпучий курорт, розташований на Смарагдовому узбережжі. Це місце тусовки найбагатших власників яхт з усієї планети. Курорт здобув популярність з 1960 року, після приїзду на острів принца Каріма Ага-Хана. Porto Cervo — улюблене місце багатьох знаменитостей, включаючи Кейт Мосс, Крістіана Слейтера і Дензела Вашингтона. Porto Cervo   пропонує понад 700 стоянкових місць для яхт, з них тільки 60 — для мега-яхт.

Portofino (Лігурія, Італія) — € 2.100

Тільки для успішних людей: три найрозкішніших стоянки для яхт - фото 2

Portofino як магніт притягує власників багатомільйонних статків, а також відомих людей з усієї планети. Стоянка розташована поблизу від аеропорту. Portofino має репутацію однієї з найпрестижніших пристаней у всьому світі, хоча і може прийняти всього шість мега-яхт.

Puerto Jose Banus (Марбелья, Іспанія) — € 2.069

Тільки для успішних людей: три найрозкішніших стоянки для яхт - фото 3

Яхтова стоянка Puerto Jose Banus більш відома як Puerto Banus розташована в Марбельї в Іспанії. Стоянка була заснована в 1970 році Хосе Банусом, іспанським власником нерухомості VIP-класу. З тих пір вона стала розкішним комплексом, в якому завжди панують веселощі і гламур. Тут можна з легкістю зустріти Бреда Пітта, Девіда Бекхема та багатьох інших знаменитостей. Стоянка має загальну площу 15 га, вміщує близько 915 стоянок для фешенебельних яхт.

Гарно жити не заборониш. Власники розкішних яхт заслуговують право зупинитися і відпочити в не менш розкішному місці. Також видання "Коментарі" розповість, що необхідно взяти з собою на яхту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини