Головна Новини Чоловік вино і напої П'ять найбільш чоловічих способи напитися
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять найбільш чоловічих способи напитися

Комбінація з хороших напоїв і веселих ігор забезпечить тебе незабутній вечір

30 жовтня 2020, 12:50
Поділіться публікацією:

Випити чогось міцного або хмільного — це непогана ідея. Але навіщо просто напиватися, коли пиятику можна поєднати з веселою грою? Сьогодні ми розповімо тобі, як провести незабутній вечір з друзями, розпиваючи хороші напої і при цьому граючи в захоплюючі ігри. Допоможе нам у цьому портал mport.

П'ять найбільш чоловічих способи напитися

Як напиватися чоловіку

Кості

У цій грі може взяти участь чотири людини, яким потрібні чотири кубики і побільше алкоголю. Вибирай собі напарника, наповнюйте склянки спиртним, розташовуйтесь навпроти суперників і кидайте кістки. У кого випало менше число — той і п'є.

Пінг-понг

Любиш настільний теніс? Постав на столі замість сітки багато келихів з пивом і починай грати. Правила такі ж, як і у звичайному пінг-понгу. Головний нюанс — який келих зачепив кулькою, той і п'єш до дна.

Монетка

Розмінні гроші теж можуть веселити. Зберіться компанією, обов'язково з дамами, кидайте монетку по черзі і вгадуйте, випаде орел чи решка. Той, хто програв або п'є, або знімає з себе одну деталь одягу.

Пляшка

Просто крутиш порожню пляшечку. На кого вона вкаже — той і п'є. Покладатися доведеться не тільки на удачу, а й на спритність рук. А ще легендарна гра може привнести інтим у вашу вечірню забаву.

Едвард Руки-келихи

Гра для тих, хто любить дуріти. Зберіться веселою компанією і примотайте скотчем до кожної долоні учасника по келиху. Потім наливайте один одному пиво і пийте його. Найцікавіше почнеться тоді, коли комусь захочеться в туалет. Ну і самі розумієте — відклеюватися від рук келихи не можна.

Тепер у тебе справді буде незабутній вечір. Головне — не переборщи з алкоголем. Також видання "Коментарі" розповість про три найміцніших напої в історії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини