Головна Новини Чоловік вино і напої Три найбільш міцних алкогольних коктейлі в історії людства
commentss НОВИНИ Всі новини

Три найбільш міцних алкогольних коктейлі в історії людства

З такими напоями веселий вечір тобі забезпечений

15 жовтня 2020, 17:12 comments1372
Поділіться публікацією:

Коли ми чуємо слово "коктейль", то уявляємо собі щось, призначене для шляхетних дівчат. Якісь соки з фруктиками, до яких додається кілька крапель алкоголю. Але все не так просто. Сьогодні за допомогою порталу UNN ми розповімо тобі про найміцніші коктейлі в історії людства. Навіть не всі бувалі чоловіки здатні пити ці пекельні суміші.

Три найбільш міцних алкогольних коктейлі в історії людства

Найбільш міцні коктейлі

"Тітка Роберта"

Цей коктейль був створений в 1900 році в штаті Алабама. Він і донині є одним з найміцніших в світі. Щоб приготувати цей напій необхідно змішати в рівних частинах джин (40% об.), горілку (40% об.), бренді (40% об.), ожиновий лікер (40% об.) і абсент (45% об.).

"Сазерак"

Класичний алкогольний коктейль на основі коньяку або віскі. Він змішується методом білд. Іншими словами інгредієнти перемішуються безпосередньо в келиху без застосування шейкера. Для приготування коктейлю необхідні коньяк або віскі (50 мл), абсент (20 мл), 2 краплі бітера, шматочок цукру, харчовий лід.

"Зомбі"

Напій складається з фруктових соків, лікерів і різних видів рому. Він був створений наприкінці 1934 року Донном Бічем, власником голлівудського ресторану "Don the Beachcomber". До складу коктейлю входить білий ром (25 мл), золотий ром (20 мл), темний ром (15 мл), абрикосовий лікер (20 мл), цукровий сироп (10 мл), ананасовий сік (50 мл), сік лайма (10 мл).

Будь обережний. Зловживати такими коктейлями не варто, інакше головний біль забезпечений. Але іноді побалувати себе можна. Також видання "Коментарі" розповість про найдивніші рецепти алкогольних напоїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини