Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Не промочи ноги: вибираємо взуття на риболовлю правильно
commentss НОВИНИ Всі новини

Не промочи ноги: вибираємо взуття на риболовлю правильно

Сьогодні чоботи для риболовлі носять не тільки ті, хто любить проводити час з вудкою в руках

29 липня 2020, 11:47
Поділіться публікацією:

Сьогодні рибальські чоботи – спеціалізований вид взуття, який спочатку розроблявся для рибалок – використовуються не тільки рибалками та мисливцями, це незамінна річ для моряків риболовецьких траулерів, власників рибницьких господарств, працівників нафтової промисловості і багатьох інших професій. З допомогою видання Рыбалке.нет ми розповімо тобі, як правильно вибрати чоботи для риболовлі.

Не промочи ноги: вибираємо взуття на риболовлю правильно

Вимоги до взуття для риболовлі

Болотні чоботи повинні відповідати певним вимогам. Вони не повинні пропускати воду, мати міцні халяви і неслизьку підошву, володіти достатньою еластичністю, високою теплоізоляцією і зносостійкістю.

Болотні чоботи з ЕВА

Взуття з этиленвинилацетата (ЕВА) має крайню легкість і міцність. Матеріал ЕВА має пористу структуру, є гіпоалергенним, має відмінну теплоізоляцію, не втрачає своєї еластичності при високих і низьких температурах, що дозволяє використовувати чоботи як влітку, так і взимку. Стійкий до розчинників і технічних масел.

Взуття для рибалок з каучуку

Рибальські чоботи з натурального каучуку відрізняються зручністю і довговічністю. Підошва, як правило, виготовляється із суміші каучуку і полімеру, що надає їй еластичність і високу зносостійкість. Каучукові болотники мають хорошу теплоізоляцію, не схильні до утворення заломів і тріщин навіть після кількох сезонів використання.

Суцільнолите і не цільнолитне взуття для рибалок

Крім цього, болотні чоботи можуть бути суцільнолитими або мати надставку з іншого водонепроникного матеріалу. В якості надставок, найчастіше, використовуються неопрен, вінитол або нейлон. Надставка, як правило, приварюється до халяві за допомогою спеціальної технології, що гарантує взуттю повну водонепроникність.

Також видання "Коментарі" розповість, як вибрати спінінг для джига.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини