Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Топ-3 кращих спінінга для джигової риболовлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 кращих спінінга для джигової риболовлі

Ці моделі спінінгів підійдуть як для риболовлі з човна, так і з берега

16 липня 2020, 15:19 comments1050
Поділіться публікацією:

На сьогодні джигова риболовля залишається найбільш поширеним різновидом лову хижаків. Спінінги для такого лову повинні забезпечувати далекі кидки приманки та швидку своєчасну підсічку. Перед придбанням спінінга для джига, необхідно звернути увагу на кілька моментів: лов планується з човна чи з берега; яка глибина водойми та наскільки сильна течія; вага вантаж-голівок; розміри улову. Розібратися в цьому питанні нам допоможе Рибалке.нет.

Топ-3 кращих спінінга для джигової риболовлі

Maximus WorkHorse-X 18L

Цей спінінг — найефективніший в легкій категорії. Він міцний, ергономічний, має зручне руків'я, а його довжина 1,8 м. Закиди керовані. Підійде, якщо ти вирішив ловити з човна.

STINGER ENFORCER JIGGER 802ML 5-24

Також розроблений для закидів при риболовлі з човна. Підвищена чутливість, діапазон ваги приманок широкий — від 5 до 25 гр. Має зручне руків'я, яке забезпечує міцний і надійний хват.

Norstream Kando 902MH

У цьому спінінгу все оптимально, вага вудилища, його довжина 2,74 метра і графітовий матеріал. Він зручний для риболовлі як з берега так і з човна. Надійний, високі навантажувальні здатності.

Ці спінінги зроблять тебе майстром джигової риболовлі. Також видання "Коментарі" розповість, про кращі воблери для лову щук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини