Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Головні особливості риболовлі під дощем: кілька важливих порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні особливості риболовлі під дощем: кілька важливих порад

Сміливці, які вирушили ловити рибу в негоду, повинні засвоїти кілька важливих правил

18 серпня 2020, 17:30 comments1619
Поділіться публікацією:

Риба може клювати в саму різну погоду. Багато рибалок для риболовлі спеціально вибирають саме похмуру або дощову погоду, оскільки вважається, що тоді клювання буде краще. Проте, якщо вже ти вирішив йти рибалити під час дощу, то тобі слід засвоїти кілька важливий правил, інакше ризикуєш повернутися додому ні з чим. Про головні нюансах риболовлі під дощем нам сьогодні розповість ресурс Рибалке.нет.

Головні особливості риболовлі під дощем: кілька важливих порад

1. Саме перед негодою риба клює особливо добре. Це відбувається через знижений атмосферний тиск. Тоді риба починає активніше харчуватися і піднімається ближче до поверхні. У цьому часі клювання буде більш активним, ніж під час дощу і після нього.

2. У разі лову хижака під час дощу варто використовувати більш яскраві наживки. При поганій погоді чистота води помітно погіршується і риба може не помітити приманку в воді. Не варто забувати, що в першу чергу вибір приманки буде залежати від риби, але яскраве забарвлення залишається ключовою умовою.

3. Не хижа риба і мальки під час дощу можуть збиратися біля місць, де у водойму стікають струмочки. Саме там вони розраховують роздобути собі корм і таким чином можуть самі стати здобиччю.

4. У разі сильного вітру під час дощу ставати слід з підвітряного боку. Тоді буде зручніше закидати наживку і в цілому стежити за станом водойми і поведінкою риби.

Тепер у тебе є шанс не тільки промокнути під дощем, але і наловити чимало хорошої риби, яка прекрасно підійде до обіднього столу. Також видання "Коментарі" розповість, яке взуття слід брати на риболовлю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини