Головна Новини Чоловік авто З'явився прототип літаючого автомобіля: як він виглядає
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явився прототип літаючого автомобіля: як він виглядає

Автомобіль розрахований на п'ять пасажирів

28 січня 2021, 16:33
Поділіться публікацією:

Канадська компанія Horizon Aircraft старанно працювала над створенням прототипу гібридного автомобіля, що літає Cavorite X5, і нарешті представила його концепцію. Про це пише видання New Atlas.

З'явився прототип літаючого автомобіля: як він виглядає

Літаючий автомобіль. Фото: newatlas.com

В апарата розташовані великі крила ззаду і трохи меншого розміру спереду — така конструкція забезпечить високу підйомну силу при зльоті та посадці на короткі смуги. Крім того, нова модель гібридного авто здатна вертикально підійматися в повітря.

Місткість машини — 5 пасажирів. При повному завантаженні літаючий апарат може пролетіти до 500 кілометрів, без них — до 1 000. Максимальна швидкість Cavorite X5 — 350 кілометрів на годину.

Повідомляється, що на цей момент літаючий апарат нового покоління знаходиться на етапі концепції. Автори сміливої ідеї ще не закінчили роботу над малими прототипами електричного гібрида і скоро будуть готові приступити до його випробувань. Творці Cavorite X5 планують зайнятися серійним виробництвом машини вже у 2024 році.

Як повідомляло видання "Коментарі", вчені випробували літак нового покоління. Технології кожен день розвиваються, тому зовсім не дивно, що скоро на зміну звичайним літакам прийдуть судна абсолютно нового покоління. Реальність скоро стане зовсім іншою.
Над створенням нового повітряного судна працювали в Делфтському технологічному університеті в Нідерландах за підтримки голландської авіакомпанії KLM. Автори ідеї відзначають, що в остаточному варіанті літак зможе перевозити 314 пасажирів, сидіння будуть розташовуватися навіть в крилах судна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини