Головна Новини Чоловік авто З якими поломками обов'язково стикнеться власник машини після аварії
commentss НОВИНИ Всі новини

З якими поломками обов'язково стикнеться власник машини після аварії

Навіть при незначній ДТП, страждають важливі функції та частини машини

12 травня 2021, 09:15
Поділіться публікацією:

Після ДТП навіть незначної, вартість машини різко падає на понад 15%. Деякі функції машини можуть працювати не так, як раніше. Тож дізнаймося про поширені несправності, з якими стикнеться власник автівки після аварії.

З якими поломками обов'язково стикнеться власник машини після аварії

Три поломки автомобіля які з'являються після ДТП. Фото: avtomaniya.com

1. Скрипи

Ходова частина машини може постраждати навіть при незначній ДТП. Якщо під час аварії пошкоджується задній бампер чи одне із задніх крил нерідко деформується кріплення глушника. Після удару глушник починає тертися об пружини. Тоді водій може чути неприємний та дратівливий скрип.

2. Протікання кузова

У більшості машин деталі кузова скріплюють між собою за допомогою точкового зварювання. При пошкодженні зварюваного шва, кузов починає втрачати жорсткість. Тож кузов може протікати.

3. Перебої з електрообладнанням

Ще одна неприємна, але часта проблема — перебої з електрообладнанням. При деформації кузова або ударі між дротами, в клемах і роз'ємах стає гіршим контакт. Це впливає на справність обігрівача заднього скла та інших пристроїв.

Нагадаємо, що компанія Volkswagen планує продавати доступ до автопілота за 7 євро на годину. Власники автомобілів зможуть включати і вимикати функцію в будь-який час. Керівництво вважає, що такий підхід значно вигідніше як для покупця, так і для компанії. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв про максимально стійкі до корозії та іржі автомобілі. Стійкість до корозії належить до найважливіших характеристик сучасних машин. Оскільки іржа та корозія призводить до серйозних проблем, вирішення яких, чимало коштуватиме. Перелік надійних автівок дивіться тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини