Головна Новини Чоловік авто Volkswagen буде продавати доступ до автопілоту
commentss НОВИНИ Всі новини

Volkswagen буде продавати доступ до автопілоту

Volkswagen порахував, що з точки зору витрат на виробництво набагато вигідніше спочатку обладнати автомобілі всіма можливими опціями

8 травня 2021, 02:55
Поділіться публікацією:

Компанія Volkswagen планує продавати доступ до автопілота за 7 євро на годину. Власники автомобілів зможуть включати і вимикати функцію в будь-який час.

Volkswagen буде продавати доступ до автопілоту

Автомобіль Volkswagen (фото з відкритих джерел)

Як зазначив глава відділу продажів і маркетингу Volkswagen Клаус Зеллмер, такий підхід значно вигідніше як для покупця, так і для компанії. На автомобілі спочатку встановлюється все необхідне обладнання, але за замовчуванням воно не є клієнту — він може активувати потрібну функцію за додаткову плату, пише Top Gear.

Такий підхід активно критикують, оскільки вважають спробою двічі заробити на клієнтах. Головний аргумент противників — чому не можна дати власникові машини доступ до всіх його функцій, якщо вони доступні і встановлені ще з заводу. У Volkswagen з таким підходом категорично не згодні.

Volkswagen порахував, що з точки зору витрат на виробництво набагато вигідніше спочатку обладнати автомобілі всіма можливими опціями, а потім давати клієнтам доступ до них за додаткову плату, ніж робити кожен автомобіль на замовлення. Для клієнта це теж вигідно, оскільки йому не потрібно відразу вирішувати, які опції йому знадобляться: він може отримати доступ до будь-якої функції хоч на наступний день після покупки, хоч через 5 років.

Нагадаємо, стійкість до корозії належати до найважливіших характеристик сучасних машин. Іржа і корозія призводять до серйозних проблем, вирішення яких, коштує величезних грошей. Експерти з редакції видання "Автотема" виділили три автомобілі, яким проблема корозії і іржі не страшна.

Volvo S80. Ця машина зарекомендувала себе як дуже надійний і безпечний автомобіль. Кузов не боїться корозії завдяки гарному шару цинкування. Навіть при пошкодженні поверхні, корозія руйнує цинк, а не сталь.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини