Головна Новини Чоловік авто Volvo відкликає більше двох мільйонів своїх автомобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

Volvo відкликає більше двох мільйонів своїх автомобілів

Автовиробник Volvo оснастить два мільйони автомобілів більш сучасними компонентами безпеки

3 липня 2020, 17:30 comments1104
Поділіться публікацією:
Компанія Volvo відкликає майже 2,2 мільйона автомобілів через побоювання, що деякі з їх ременів безпеки з часом можуть пошкодитися. Про це повідомляє The Local.
Проблема з автомобілями пов'язана зі сталевим тросом, сполученим з ременями безпеки передніх сидінь, які при певних умовах "з часом піддаються зносу". В кінцевому підсумку це призводить до пошкодження троса, "що викликає зниження функції утримання ременя безпеки".
Volvo, яка представила триточковий ремінь безпеки в 1959 році, заявила, що не отримала жодних повідомлень про травми, пов'язані з цією проблемою. Відклик зачіпає 2 183 701 автомобілів у всьому світі. Автомобілі будуть оснащені новим компонентом замість несправного троса.
Серед автомобілів, яких торкнулася проблема, присутні попередні моделі Volvo S60, V60, XC60, V70, XC70 і S80, випущені між 2006 і 2019 роками.
Після того, як Volvo Cars була куплена китайською компанією Geely у Ford в 2010 році, культова шведська марка, орієнтована на безпеку, зосередилася на поліпшенні свого іміджу і репутації.
У 2017 році автовиробник оголосив, що з 2019 року він буде випускати тільки електричні або гібридні моделі, готуючись до "ери за межами двигуна внутрішнього згоряння".

Volvo відкликає більше двох мільйонів своїх автомобілів



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини