Головна Новини Чоловік авто Варто задуматися: кілька важливих порад про перехід на зимову гуму
commentss НОВИНИ Всі новини

Варто задуматися: кілька важливих порад про перехід на зимову гуму

Ці хитрощі заощадять ваш час і нерви

3 грудня 2020, 16:39
Поділіться публікацією:

З настанням холодів пора задуматися про перехід на зимову гуму. Фахівці дали кілька ключових рад, які є найбільш важливими в цьому питанні.

Варто задуматися: кілька важливих порад про перехід на зимову гуму

Автомобіль. Фото: unsplash. Evgeny Chebotarev

Перше — не перевзувайтеся "де-небудь". Краще звернутися за допомогою до перевірених майстрів, які зможуть зробити все на вищому рівні. Недосвідчені майстри можуть пошкодити шини або саму машину, а винного в цій ситуації потім буде не так легко знайти.

Друге — нова бюджетна гума краще за стару, але дорогу. Експерти радять, що краще вибрати бюджетний варіант, ніж гуму "дорожче", яка вже доживає свій термін використання.

Плюс, автомобілістам рекомендують придбати другий комплект дисків — для зимових шин. Тоді "перевзування" буде менш витратним і в рази швидшим. До того ж водій сам зможе замінити колеса, якщо за вікном погана погода.

Варто також зазначити, що питання сезонної заміни шин в Україні досі не врегульоване, встановлені тільки вимоги до якості шин. Якщо ж автомобіліст знехтував цим правилом, то йому може загрожувати штраф.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як змусити салон автомобіля швидше прогріватися взимку. З настанням перших холодів з'являється ще кілька додаткових завдань: не тільки завести автомобіль і поїхати, але і почистити кузов від снігу, а також прогріти машину. І щоб цей час очікування не здавався вам вічністю, пропонуємо перевірений спосіб, який допоможе в рази швидше прогріти авто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини