Головна Новини Чоловік авто Український усюдихід Sherp став зіркою реклами McDonald`s (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український усюдихід Sherp став зіркою реклами McDonald`s (ВІДЕО)

Ціна одного такого автомобіля понад 125 тисяч доларів

18 лютого 2022, 10:05 comments1530
Поділіться публікацією:








Під час фіналу чемпіонату з американського футболу Superbowl 2022 найпопулярніша мережа ресторанів швидкого харчування McDonald`s показала рекламний ролик за участю відомого репера Каньє Веста, який приїхав робити замовлення на McDrive на українському всюдиході Sherp. Про це пише Obozrevatel.

Український усюдихід Sherp став зіркою реклами McDonald`s (ВІДЕО)

Український усюдихід Sherp став зіркою реклами McDonald`s - скріншот з відео

Зазначається, що Каньє є справжнім шанувальником автомобілів, зокрема всюдиходів. Знаменитість мають цілу колекцію автомобілів-амфібій українського виробництва Sherp. Декілька років тому репер замовив партію з десятка всюдиходів. Повідомляється, що ціна одного такого автомобіля понад 125 тисяч доларів.

Зазначимо, що Sherp призначений для пересування бездоріжжям всіх типів, включно зі снігом, льодом, піском, болотом, буреломом. Авто має великі позашляхові шини, повний привід 4x4 та герметичний кузов, що дозволяє здійснювати їзду по воді.

Нагадаємо, що європейці знаходять все більше переваг електрокара Tesla Model 3. У грудні 2021 його найчастіше купували в Європі. Про це свідчить статистика реєстрацій нових автомобілів у Євросоюзі. Стабільне лідерство модель електромобіля Tesla Model 3 у Європі виборола ще у вересні 2021 року і не здала свої позиції до кінця року. Загалом у грудні європейці купили 27 тисяч 358 автомобілів Tesla, що на 11% більше, ніж у цей період у 2020 році. Найближчі конкуренти Tesla Model 3 – Peugeout 208 та Renault Clio у Європі купували значно рідше – 20 186 авто та 18 397 відповідно.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" — Названі марки автомобілів з високим ризиком пожежі: транспортні засоби можуть спонтанно спалахнути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини