Головна Новини Чоловік авто Топова десятка: які авто українці найчастіше купували у січні
commentss НОВИНИ Всі новини

Топова десятка: які авто українці найчастіше купували у січні

Минулого місяця в Україні було продано майже 80 тис. б/в легковиків

7 лютого 2022, 13:15
Поділіться публікацією:

Січень 2022 року не став винятком і українці, як і попередні місяці, купуючи автомобілі, віддавали перевагу вторинному ринку. Так, за січень було куплено 79 тис. легкових машин. Як передає портал "Коментарі", експерти "Auto.ria" зазначили, що цей показник вже оновив новий рекорд із продажу на вторинному ринку в січні за останні 5 років.

Топова десятка: які авто українці найчастіше купували у січні

Автомобілі. Фото: з відкритих джерел

Аналітики відзначають, незважаючи на те, що у грудні українцями було куплено 100 тис. б/в авто, для січня показник майже 80 тис. – це вже вагома цифра, адже зазвичай цього святкового місяця зими продажі автомобілів істотно знижуються.

Що ж до "топової десятки" з продажу серед б/у автомобілів в Україні, то переваги українців не дуже відрізняються від попередніх місяців. На першому місці з продажу Daewoo Lanos/Sens. На другому – Volkswagen Passat. На третьому – Skoda Octavia. Далі розташувалися: Volkswagen Golf, ВАЗ-2109/99, Renault Megane, Ford Focus, Chevrolet Aveo, Opel Astra, Skoda Fabia.

Аналітики "Auto.ria" зазначають, що загалом картина вимальовується такою, що українці все більше віддають перевагу підтриманим іномаркам, ніж вітчизняним автомобілям.

Якщо ж говорити про середній вік вживаних авто, які найчастіше продавали, то це вік 14,7 років. Середня ціна такого авто – приблизно 6800 доларів.

При цьому в січні суттєво впали продажі елітних автомобілів. Їх можна перерахувати на пальцях двох рук. У січні було куплено два Rolls-Royce, три Lamborghini, по десять Maserati та Bentley.

Читайте також на порталі "Коментарі" — автомобіль, що літає, пройшов фінальні випробування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини