Головна Новини Чоловік авто ТОП-5 американських автомобілів: які моделі найбільш популярні серед українських водіїв
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 американських автомобілів: які моделі найбільш популярні серед українських водіїв

Українці стали більше купувати вживані авто зі США

19 квітня 2024, 11:50
Поділіться публікацією:

Впродовж першого кварталу 2004 року в Україні зареєстровано 9,9 тисяч вживаних легкових автомобілів з Сполучених Штатів. Згідно з даними Укравтопрому, це становить 18% від загальної кількості першореєстрованих вживаних автомобілів у період з січня по березень.

ТОП-5 американських автомобілів: які моделі найбільш популярні серед українських водіїв

Українці стали більше купувати вживані авто зі США

Попит на "американські" авто зріс на 90% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Найбільша частка цього попиту, а саме 47%, припадає на автомобілі з бензиновими двигунами, водночас третина попиту становить електромобілі. Гібридні автомобілі та автомобілі з газобалонним обладнанням (ГБО) займають по 7% ринку, тоді як залишок 6% припадає на дизельні автомобілі.

У списку ТОП-5 найпопулярніших вживаних автомобілів з США перевагу надають моделям відомих брендів. Так, на першому місці знаходиться TESLA Model 3 з реєстрацією 1118 одиниць, на другому — TESLA Model Y з 796 одиницями. Далі слідують VOLKSWAGEN Passat (635 одиниць), FORD Escape (633 одиниці) та JEEP Cherokee (608 одиниць).

Середня вікова категорія "американських" автомобілів, які поповнили автопарк України протягом першого кварталу, складає 6,2 року.

Нагадаємо, що білий колір став найпопулярнішим серед власників нових автомобілів, які купили автомобілі в першому кварталі 2024 року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на статистику "УкрАвтопрому".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, які марки автомобілів стали найпопулярнішими в Україні з початку 2024 року. Виявилося, що Renault Duster став найпопулярнішою моделлю в Києві, в той час як у Львівській, Дніпропетровській та Київській областях лідером продажів став електромобіль Volkswagen ID.4.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини