Головна Новини Чоловік авто Tesla почне виробництво недорого електромобіля - за скільки його можна буде купити
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla почне виробництво недорого електромобіля - за скільки його можна буде купити

Нова розробка стане найдешевшою серед автомобілів марки Tesla

11 лютого 2021, 16:30 comments1165
Поділіться публікацією:

Компанія бізнесмена Ілона Маска Tesla працює над розробкою нового автомобіля, якій коштуватиме набагато дешевше за всі попередні моделі. Про це повідомляє сайт Motor Media Review.

Tesla почне виробництво недорого електромобіля - за скільки його можна буде купити

Tesla створить дешевий автомобіль економ-класу - його ціна. Фото: infocar.ua

За словами Маска, економний автомобіль зможе ще більше зміцнити позиції компанії на ринку електромобілів. Таке рішення зможе вивести Tesla на нові висоти.

Спочатку компанія планувала продавати нові автомобілі тільки в Китаї, проте згодом було прийнято рішення, що машину повинен побачити весь світ.

Зазначається, що приблизна вартість автомобіля становитиме 25 000 доларів. Це на 13 000 доларів менше, ніж коштує найдешевша на цей момент модель компанії — Model 3. Якщо перевести на українську національну валюту, вартість машини складе 695 000 гривень.

Нагадаємо, що цей рік подарує Україні багато автомобільних новинок. При чому, машини, які дебютуватимуть у 2021-му можна сміливо назвати космічними та цікавими. Список автівок, які ви зможете побачити в автосалонах вже найближчим часом, можна переглянути в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що компанія Apple також планує здивувати своїх споживачів та створити сучасний електрокар. Вже стало відомо, як він буде виглядати та які основні характеристики матиме. Детальніше про це можна прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" розповідали, що учитель фізкультури з Київської області Іван Кожушко давно мріяв про американський Shelby Cobra 1968, тому вирішив не відкладати здійснення цієї мрії, і почав робити спортивний родстер самостійно. Фотографії унікального автомобіля можна знайти в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини