Головна Новини Чоловік авто Простий учитель зробив копію культового американського спорткара (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Простий учитель зробив копію культового американського спорткара (ВІДЕО)

Чоловік давно мріяв стати володарем культового спорткара Shelby Cobra 1968 року

26 січня 2021, 19:26
Поділіться публікацією:








Учитель фізкультури з Київської області Іван Кожушко давно мріяв про американський Shelby Cobra 1968, тому вирішив не відкладати здійснення цієї мрії і почав робити спортивний родстер самостійно. Умільця відшукали журналісти програми "Джедаї" на каналі 2 + 2 і розповіли докладніше про нього в сюжеті.

Простий учитель зробив копію культового американського спорткара (ВІДЕО)

Чоловік зробив копію культового спорткара. Фото: kolesa.ru

"Не можеш купити, зроби сам" — це гасло і взяв собі Іван, перш ніж взявся за роботу. Він зізнається, що давно вже бачив себе власником відомого спорткара Shelby Cobra 1968 року. Не дивно, що ціна автомобіля виявилася настільки захмарною, що вона не по кишені простому вчителю.

"Для мене це як хобі. Деякі люди після роботи йдуть додому, щоб відпочити, полежати. У мене відпочинок проходить в гаражі", — пояснив чоловік.

Найдивовижніше в усій цій історії те, що в світі не вийде знайти другий такий же автомобіль, адже він абсолютно унікальний. Для його створення Іван використовував запчастини від різних машин. Наприклад, вихлопна труба в машині від Lada Priora, сидіння від звичайного мікроавтобуса "РАФ", колеса від американського Dodge, а дзеркала від радянського мотоцикла "Іж".


Як повідомляло видання "Коментарі", чоловік зробив з "Запорожця" позашляховик. У матеріалі йдеться, що до цього Антон Казаринов їздив на "УАЗі". Він зізнається, що зовнішній вигляд машини залишав бажати кращого, тому перше, що він зробив — поміняв кузов. У процесі перероблення чоловік так сильно захопився, що вирішив на цьому не зупинятися. Йому знадобилося два місяці, щоб старенький "Запорожець" перетворився на величезну машину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини