Головна Новини Чоловік авто Різні моделі автомобілів зазнали убивчого експерименту
commentss НОВИНИ Всі новини

Різні моделі автомобілів зазнали убивчого експерименту

Розробники мобільного симулятора прогнали автомобілі через сотню "лежачих поліцейських"

10 червня 2020, 16:54 comments1269
Поділіться публікацією:








На популярному відеохостингу був створений канал, який об'єднав численних любителів автомобілів. Він називається Destruction Nation і відзначився нещодавно тим, що представив широкій публіці цікаве відео, на якому можна побачити, що очікує різні автомобілі, якщо вони на повному ходу промайнуть по сотні "лежачих поліцейських". Симуляція результатів такого експерименту виконана на фізичному двигуні BeamNG, який використовується для створення комп'ютерних ігор.

Різні моделі автомобілів зазнали убивчого експерименту

Слід звернути увагу, що BeamNG – це система з відкритим кодом, яка регулярно удосконалюється і покращується, як розробниками, так сторонніми ентузіастами. Розробники системи повідомили, що намагаються вивести своє дітище на передову позицію в області моделювання ігрової фізики. Головна увага цих хлопців зосереджена на автомобільних симуляторах.

Слід визнати, що симуляція вийшла досить реалістичною. Втім, ви зможете самі оцінити її і подивитися, як автомобілі на повній швидкості мчать через сотню "лежачих поліцейських", залишаючи запчастини на дорозі.

Також видання "Коментарі" розповість про п'ять великих недоліків в автомобілях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини