Головна Новини Чоловік авто Названий найкращий автомобіль 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий найкращий автомобіль 2020 року

Ця ж модель авто отримала ще одну нагороду

4 грудня 2020, 14:52
Поділіться публікацією:

Популярний автомобільний журнал Top Gear визначив кращий автомобіль 2020 року. Ним виявився позашляховик Land Rover Defender.

Названий найкращий автомобіль 2020 року

ФОТО: З відкритих джерел

У Top Gear відзначили практичність і витривалість автомобіля, підкресливши, що цей позашляховик є найкращим, який експертам журналу доводилося коли-небудь тестувати.

Автомобіль також удостоївся ще одного престижного титулу — "Нестримна сила". Для того, щоб показати, на що здатний Land Rover Defender, організатори конкурсу підвісили один за одним три авто за буксирувальні кільця. Автомобілі витримали навантаження і довели міцність алюмінієвої платформи D7x.

До слова, з моменту випуску Land Rover Defender удостоювався більше 30 престижних нагород, в тому числі і від Top Gear, Motor Trend, Autocar і Parker's.

Презентація нового Land Rover Defender відбулася восени минулого року. У новій комплектації автомобіль може похвалитися максимальною вантажопідйомністю — до 900 кг, допустимим статичним навантаженням на дах — до 300 кг, тяговим посиленням — 3720 кг. На думку експертів, з такими характеристиками новий Defender — це кращий варіант 4x4 для сухопутних подорожей.

Раніше "Коментарі" повідомляли, скільки заробляють світові автовиробники. У рейтингу лідирують Toyota і Volkswagen — 533,6 тисяч і 523 тисяч доларів за одну хвилину. Третє місце посів Daimler (це материнська компанія Mercedes-Benz) зі значним відривом. Грошовий оборот цієї компанії досягає 359,9 тисяч за одну хвилину. У рейтингу також можна побачити Nissan — 183, 2 тисячі доларів за хвилину, Hyundai — 172,1 тисячі доларів і Peugeot — 159 тисяч за хвилину.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини