Головна Новини Чоловік авто Найпопулярніші авто серед українців: хто очолив рейтинг
commentss НОВИНИ Всі новини

Найпопулярніші авто серед українців: хто очолив рейтинг

Найбільшою популярністю, на думку аналітиків, в Україні користується Kia Sportage

12 червня 2021, 22:54
Поділіться публікацією:

Любителі швидкої і комфортної їзди регулярно вивчають каталоги новеньких надходжень на світовий і вітчизняний ринки автомобілів. Як повідомляє "Апостроф", посилаючись на експертне дослідження "Авто Ріа", найпопулярнішою моделлю машини серед наших співвітчизників у травні стала Kia Sportage.

Найпопулярніші авто серед українців: хто очолив рейтинг

Kia Sportage у травні очолила список автівок, які цікавлять українців. Фото із відкритих джерел

На другому місці водійських симпатій розташувався Mercedes-Benz G-Class. Успішно закриває трійку "кореєць" Hyundai Tucson.

Зазначимо, що до п'ятірки найбільш автомобілів, які цікавлять українців, також увійшли Volkswagen Touareg та Mercedes-Benz GLE-Class. Такий список був сформований із оцінок стосовно абсолютно нових машин на вітчизняному авторинку.

Звісно, чимало водіїв не проти прикупити і вже вживану машину: головне, щоб була добротною і не дуже "кусалася" в ціні. Експерти придивилися і до цього сегменту ринку.

Так, згідно з інформацією аналітиків, найбільше шансів бути купленим українцем є у Renault Megane, який раніше перебував у користуванні.

На другому місці серед "бевешних" цікавинок у нашій країні знаходиться автомобіль Skoda Octavia A5. Також багато українських водії не відмовляться і від уживаного Ford Focus.

На четвертому місці у ТОП б/в автомобілів розташувалася Audi A6, а замикає п'ятірку Toyota Camry.

До слова, список відображає винятково інтереси українців, а не реальну картину серед купівельних настроїв. Якщо аналізувати саме придбання, то серед новеньких моделей лідерство утримує Toyota RAV4, а ось у списку "старих" на першому місці продовжує триматися Daewoo Lanos.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про автомобілі, які мають всі шанси значно подорожчати вже в найближчі десять років. Весь список — у нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як уберегтися від обману, намагаючись придбати б/в автомобіль. Які хитрощі найчастіше використовують шахраї, можна дізнатися в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Максим

6 липня 2021, 19:19

Захотел обновить себе автомобиль и нашел в интернете компанию https://auctionauto.com.ua/ Очень хорошая компания, ребята настоящие молодцы и профи своего дела, что сейчас большая редкость, помогли с выбором авто, подсказало все технические нюансы, все сделали быстро, а главное качественно.


Новини