Головна Новини Чоловік авто Надшвидкий суперкар встановив новий світовий рекорд швидкості
commentss НОВИНИ Всі новини

Надшвидкий суперкар встановив новий світовий рекорд швидкості

Aspark Owl SP600 вийшов на перше місце серед електричних суперкарів за швидкістю

13 червня 2024, 18:00
Поділіться публікацією:

На автодромі Папенбург у Німеччині, японський суперкар Aspark Owl у версії SP600 встановив новий рекорд швидкості для електричних автомобілів, досягнувши вражаючої позначки 438,7 км/год.

Надшвидкий суперкар встановив новий світовий рекорд швидкості

Aspark Owl SP600: новий рекорд швидкості серед електромобілів

Особливості конструкції Aspark Owl SP600 включають подовжену, обтісну задню частину кузова і відсутність дзеркал заднього виду, що мінімізує аеродинамічний опір повітря.

Шини Bridgestone Potenza Race спеціально розроблені для високошвидкісного водіння, забезпечуючи максимальне зчеплення з треком навіть при екстремальних швидкостях. Детальні характеристики силової установки SP600 поки не розкрито, проте відомо, що стандартна версія Aspark Owl оснащена чотирма електромоторами із загальною потужністю 1985 кінських сил, які раніше допомогли йому встановити рекорд прискорення до 100 км/год за 1,72 секунди.

Виробництво Aspark Owl SP600 планується розпочати в найближчому майбутньому, при цьому всього буде випущено 50 екземплярів цієї моделі, роблячи кожен автомобіль ексклюзивним предметом як для колекціонерів, так і поціновувачів сучасних технологій.

Нагадаємо, що у світі, де дизайн автомобіля може бути так само важливий, як і його функціональність, існує кілька моделей, які вирізняються своєю красою та елегантністю. Ми представляємо вам сім автомобілів , які не тільки привертають погляди на дорозі, але й уособлюють інноваційні технології та вишуканий смак. Ці моделі обирають справжні цінителі та знавці автомобільного мистецтва.

"Коментарі" також писали, що у травні лідерами із придбання нових автомобілів стали кияни. Також у верху рейтингу опинилися мешканці Дніпропетровської, Київської, Одеської та Львівської областей. Люди, які проживають у цих регіонах у травні найчастіше могли дозволити собі придбати авто з автосалону. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Укравтопром".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини