Головна Новини Чоловік авто Корисний лайфхак: як швидко розморозити скло в автомобілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Корисний лайфхак: як швидко розморозити скло в автомобілі

Експерти розповіли, як швидко та легко розморозити скло автомобіля у морозну погоду: корисний лайфхак

26 грудня 2021, 14:20 comments1516
Поділіться публікацією:

Морозна погода несприятлива не лише для людей, а й для автомобілів. Водії добре знають, з якими труднощами доводиться стикатися взимку.

Корисний лайфхак: як швидко розморозити скло в автомобілі

Як і чим розморозити лобове скло (фото з відкритих джерел)

За даними, 10% усіх зимових аварій відбувається тому, що водії не прибрали лід зі скла перед поїздкою, адже це обмежує видимість. Але розв'язати проблему можна за допомогою простого та ефективного лайфхака.

Автомобілістам для того, щоб розморозити скло машини, рекомендують зробити спиртовий розчин. Для його приготування знадобиться: 2 частини спирту, 1 частина води, і, за бажанням, можна додати трохи рідини для миття посуду. Ці компоненти залийте у пляшку з розпилювачем та обробіть замерзлу поверхню скла. Лід повинен зникнути протягом кількох хвилин.

Можна також скористатися сольовим розчином (на 1 літр води додаєте 2 столові ложки солі). Але, як кажуть експерти, при постійному використанні він може зашкодити ущільнювачам і металевим елементам склоочисника.

Нагадаємо, ні для кого не секрет, що саме зимовий період є найнебезпечнішим і найскладнішим для водіння машини. Щоб уникнути аварій, автомобілістам дали кілька дієвих порад, які допоможуть мінімізувати ризики виникнення небезпечних ситуацій на дорозі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки, зроблені з боку автовласників взимку, можуть зашкодити транспорту.

Читайте також, що взимку до автомобіля потрібно ставитися з особливою обережністю та турботою. Щоб машина справно працювала під час морозу, потрібно її прогрівати. Але чи правильно ми це робимо і як прогріти машину з мінімальною шкодою для двигуна?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://automotoclub.info/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини