Головна Новини Чоловік авто Експерти назвали 5 речей, без яких узимку краще не сідати за кермо автомобіля
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти назвали 5 речей, без яких узимку краще не сідати за кермо автомобіля

Автоексперти радять укомплектувати свій автомобіль усім необхідним ще до настання снігопадів та морозів

6 грудня 2021, 09:10
Поділіться публікацією:

В Україні автоексперти розповіли, без чого небажано взимку виїжджати своїм автомобілем. Зокрема, експерти підкреслили, що взимку за кермом потрібно бути дуже уважним, адже неприємність може чатувати там, де її не чекаєш. Як повідомляє портал "Коментарі", про це розповіли в Auto.Bigmir.net.

Експерти назвали 5 речей, без яких узимку краще не сідати за кермо автомобіля

Автомобіль. Фото: з відкритих джерел

Так, водії, які мають достатній досвід водіння, розповідають, що найкраще перед поїздкою взимку добре укомплектувати свою машину найнеобхіднішим.

Перше, на що потрібно звернути увагу – це зимова гума. Деякі новачки думають, що зимова гума потрібна лише при їзді під час ожеледиці або засніженими трасами. Насправді головною передумовою для того, щоб "перевзути" вашого залізного коня є зниження температури повітря. Колеса на літній гумі при мінусових температурах стають менш керованими. Їхні водії називають "дубовими". Управляти автомобілем на літній гумі взимку дуже складно.

Друге, на що варто звернути увагу, це добре заряджена АКБ. Знову ж таки, при мінусових температурах є ризик, що старенький акумулятор може в найнесподіваніший момент не витримати.

Третє двірники, що справно працюють. Якщо ви помітили, що після роботи двірників залишаються смуги на склі, краще такі двірники замінити.

Четверте, у водія у багажнику має бути щітка зі скребком. Якщо з вечора була відлига, а на ранок знову все замерзло, то скребок стане саме тим, що вам дуже і дуже знадобиться.

Ну, і п'яте – невелика лопата має завжди бути під рукою. Після рясного снігопаду – лопата буде дуже доречною.

Читайте також на порталі "Коментарі" — лайфак для водіїв, коли краще міняти літню гуму на зимову.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини