Головна Новини Чоловік авто Чоловік зробив із "Запорожця" позашляховик: як тепер виглядає авто (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік зробив із "Запорожця" позашляховик: як тепер виглядає авто (ВІДЕО)

"Запорожець" отримав потужний мотор і повний привід

20 січня 2021, 19:39 comments1007
Поділіться публікацією:








Житель Харкова зважився на сміливий експеримент: він переробив "Запорожець" у всюдихід. Про те, що ж з цього вийшло, розповіли журналісти програми "Джедаї" на каналі 2 + 2.

Чоловік зробив із "Запорожця" позашляховик: як тепер виглядає авто (ВІДЕО)

Чоловік зробив із Запорожця позашляховик. (фото: wikimedia.by/Sergey.Rodovnichenko)

У матеріалі йдеться, що до цього Антон Казарінов їздив на "УАЗі". Він зізнається, що зовнішній вигляд машини залишав бажати кращого, тому перше, що він зробив — поміняв кузов. У процесі перероблення чоловік так сильно захопився, що вирішив на цьому не зупинятися. Йому знадобилося два місяці, щоб старенький "Запорожець" перетворився на величезну машину.

Також Антон розповів, що деякі деталі зміг зробити своїми руками, а інші — запозичив у "Газелі" і "УАЗа". Він поставив двигун на 2,5 літри, а крутний момент передається на всі колеса. За допомогою цього позашляховик може проїхати практично по будь-якій дорозі.

Якщо говорити про зовнішній вигляд машини, то він практично не змінився. У салоні з'явилося кілька приладів і обігрівач для зимової експлуатації. Чоловік заявив, що це тільки початок його експерименту, тому хто знає, чого незвичайного йому захочеться ще. У найближчому майбутньому він хоче встановити на "Запорожець" великі колеса.


Як повідомляло видання "Коментарі", як виглядає предок "Запорожця". У Мережу виклали знімок предка легендарного автомобіля "Запорожець". Повідомляється, що машину створили в якості покращеної версії "Москвич-444". Про це пише autocentre.
У матеріалі йдеться, що над створенням авто працювали з 1957 по 1959 рік. А стару фотографію знайшли в Центральному державному кінофотофоноархіві України ім. Г. С. Пшеничного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини