Головна Новини Чоловік яхта Відомий автовиробник представив власну яхту
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий автовиробник представив власну яхту

Італійський автовиробник Lamborghini створив яхту, надихаючись дизайном свого першого гібридного суперкара

2 липня 2020, 16:34 comments1005
Поділіться публікацією:

Італійська автомобільна компанія Lamborghini оголосила про запуск розкішної яхти. Єдиний у своєму роді швидкохідний катер був названий "Tecnomar for Lamborghini 63" і натхненний дизайном автомобіля Lamborghini Sian FKP 37 2020 року, першого гібридного суперкара компанії. Про це повідомило видання Daily Mail.

Відомий автовиробник представив власну яхту

Яхта, вартість якої становить 2,7 мільйона фунтів стерлінгів (3,4 мільйона доларів), дуже схожа на автомобіль, який послужив зразком при її створенні. Рульове колесо, сидіння і штурвал яхти будуть виготовлені з матеріалу, який використовується при створенні суперкарів Lamborghini, а також будуть оснащені фірмовою функцією пуску / зупинки Lamborghini, яку можна знайти в спортивних автомобілях Huracan і Aventador.

Суперботер Lamborghini 63 має довжину 63 фути і важить 24 тонни, що ставить його в категорію надлегких човнів. Кожна яхта цієї моделі оснащена двома двигунами V12 потужністю 2000 кінських сил, які можуть розвивати швидкість до 60 вузлів, що становить приблизно 112 кілометрів на годину.

Передбачається, що яхти надійдуть у продаж в 2021 році. Також видання "Коментарі" розповість про три найбільш дорогих яхти в історії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини