Головна Новини Чоловік яхта Плаваючі острови приходять на зміну розкішним яхтам
commentss НОВИНИ Всі новини

Плаваючі острови приходять на зміну розкішним яхтам

Яхта Kokomo Ailand більше нагадує плаваючий палац, ніж судно

15 червня 2020, 15:45 comments4644
Поділіться публікацією:

Останнім часом успішні бізнесмени і диктатори не гребують перетворювати свої яхти у справжні плавучі палаци. Багато з них дійсно вражають своєю розкішшю. Але мало хто може зрівнятися з Kokomo Ailand, яка більше схожа на плавучий острів, ніж на судно.

Плаваючі острови приходять на зміну розкішним яхтам

Kokomo Ailand можна порівняти з розкішним приватним курортом. На кількох палубах розмістилися справжнісінький пентхаус і пляжний клуб. Це якщо в загальних рисах. А зокрема на борту корабля знаходяться справжнісінькі джунглі з пальмами і водоспадами. Також пасажири зможуть скористатися послугами тренажерного залу, масажного кабінету і салону краси. На мальовничій пляжній палубі є безліч басейнів, майданчиків для барбекю, підводна їдальня, станція для годування акул і кінотеатр на відкритому повітрі.

Плаваючі острови приходять на зміну розкішним яхтам - фото 2
Плаваючі острови приходять на зміну розкішним яхтам - фото 3
Плаваючі острови приходять на зміну розкішним яхтам - фото 4
Плаваючі острови приходять на зміну розкішним яхтам - фото 5
Плаваючі острови приходять на зміну розкішним яхтам - фото 6

Пентхаус на висоті близько 80 метрів над рівнем моря з двома ліфтами, джакузі, приватним пляжним клубом і приголомшливим видом на океан приводиться в рух за допомогою восьми двигунів, які розганяються до 15 кілометрів на годину.

Концепт Kokomo розробила австрійська компанія Migaloo Private Submarines. Творці повідомили, що проект будуть доповнювати технологічними специфікаціями відповідно з побажаннями клієнта. Побажання замовника вплинуть і на кінцеву вартість яхти. Також видання "Коментарі" розповість про найбільше в світі круїзне судно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини