Головна Новини Чоловік яхта Четвірка неймовірних фільмів про яхти і яхтсменів
commentss НОВИНИ Всі новини

Четвірка неймовірних фільмів про яхти і яхтсменів

Чотири фільми, які розкажуть про захоплююче і цікаве життя яхтсменів

11 вересня 2020, 17:00 comments1096
Поділіться публікацією:

Багато хто з нас любить яхти, але не може дозволити собі цю розкіш. Поки ви ще не набрали достатньо грошей, щоб втілити свою мрію в життя, ми розповімо вам про декілька цікавих фільмах, в центрі сюжету яких яхти, океани, сувора природна стихія і неймовірні пригоди. Допоможе нам у цьому видання Регата.

Четвірка неймовірних фільмів про яхти і яхтсменів

Вітер (Wind). тисяча дев'ятсот дев'яносто дві

Яхтсмен Уілл Паркер зазнає поразки в боротьбі за найпрестижніший у світі приз, Кубок Америки, проти спортсмена з Австралії. Він сповнений рішучості заволодіти Кубком. В команду Паркера входить Кейт — дівчина, з якою Паркер перебуває у вельми цікавих відносинах.

Одинак (En solitaire) 2013

Четвірка неймовірних фільмів про яхти і яхтсменів - фото 2

Мрія Яна Кермадека починає збуватися, коли він без будь-якої підготовки замінює свого друга Франка Древіля на регаті "Ванді Глоб", невпинній гонці яхтсменів-одинаків навколо світу. Ян сповнений рішучості перемогти, але в якийсь момент виявляє на своєму борту незваного пасажира, який може все зіпсувати.

Кругосветка Лаури (Maidentrip) 2013

Четвірка неймовірних фільмів про яхти і яхтсменів - фото 3

Документальна картина, в якій розповідається про дивовижну історію Лаури Деккер, голландської школярки, яка стала наймолодшою мандрівницею, що здійснила кругосвітню подорож на яхті. Це сталося в 2012 році. Ця історія не так про океан і яхту, як про формування особистості, коли вітряна дівчинка перетворюється в хоробру і рішучу жінку.

Не згасне надія (All Is Lost) 2013

Четвірка неймовірних фільмів про яхти і яхтсменів - фото 4

Високий засмаглий чоловік подорожує на розкішній яхті в теплих водах Індійського океану. Несподівано ідилічна картина змінюється, і герой виявляється один на один з безоднею. Щоб врятувати тих, хто залишився на березі, він кидає виклик стихії.

Ці фільми скрасять тугу і мотивують більш рішуче рухатися до твоєї мети. Також видання "Коментарі" розповість про три найдорожчі вітрильні яхти в історії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини