Головна Новини Чоловік вино і напої Зовсім не алкоголізм: п'ять поважних причин випивати наодинці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зовсім не алкоголізм: п'ять поважних причин випивати наодинці

Помірне споживання алкоголю на самоті може сприяти творчості та появі нових ідей

24 листопада 2020, 12:31 comments3378
Поділіться публікацією:

П'єш на самоті — значить алкоголік. Нам часто доводиться це чути. Всі намагаються засудити людину, назвавши алкоголіком, а не брати до уваги її тонку натуру, творчу душу, філософське мислення. Щоб відновити справедливість, ми розповімо тобі сьогодні, чому випивати на самоті — це не тільки не погано, але іноді й корисно.

Зовсім не алкоголізм: п'ять поважних причин випивати наодинці

ФОТО: Мужской журнал

Як щодо того, аби поміркувати

Алкоголь здатний не тільки сп'янити, але також дозволяє і поміркувати про сенс життя, про свої дії, плани на майбутнє. Іноді в такі моменти можуть народитися цікаві ідеї, які змінять твоє життя. Краще май при собі блокнот, щоб записувати ці ідеї.

Творчість

Алкоголь сприяє творчості. Багато філософів, мислителів, письменників, поетів створювали свої геніальні твори, перебуваючи підшофе. Так що якщо вже випиваєш, то починай творити — писати вірші, роман або хапайся за музичний інструмент.

Почитати

Хороша книга вдало комбінується з якісним алкоголем. Уже після першого келиха, з книгою в руці, відчуєш себе ближче до інтелігенції.

Естетична насолода

Сидіти з келихом дорого спиртного напою, по чуть-чуть потягувати, і дивитися на сонце, що заходить, як йде дощ, як падає листя, зоряне небо, як горять в комині дрова. Ти наодинці з собою, своїми думками, більше нікого.

Фінальне слово

Не бійся пити один. Це не алкоголізм, як нам намагається розповідати загальноприйнята мораль. Це проведення часу, від якого отримаєш користі на порядок більше, ніж якщо будеш випивати в барі з натовпом малознайомих людей.

Звичайно, не варто перегинати палицю. Влаштовувати собі такі творчі вечори кожного дня не потрібно. Але іноді дозволити собі скуштувати відмінний алкоголь в компанії з самим собою — це дуже навіть непогана ідея. Також видання "Коментарі" розповість, які алкогольні напої не дадуть тобі схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини