Головна Новини Чоловік вино і напої Як відкрити власний бар: на що звернути особливу увагу
commentss НОВИНИ Всі новини

Як відкрити власний бар: на що звернути особливу увагу

Відкрити власний бар - це серйозна робота, не так весело, як здається

17 грудня 2020, 12:44
Поділіться публікацією:

Багато з нас хоч раз в житті замислювалися про те, щоб відкрити власний бар. І якщо ви налаштовані серйозно і ця ідея прожила довше, ніж звичайна юнацька фантазія, то ми раді надати кілька порад, які допоможуть закласти основу майбутнього проекту, який, без сумніву, буде успішним.

Як відкрити власний бар: на що звернути особливу увагу

ФОТО: LIGA.net

Гарне приміщення

Приміщення можна орендувати або придбати. Найми професійного архітектора, а ось декоратора викликай в останню чергу. Спеціаліст побачить приміщення без перегородок і підкаже, де краще розташувати гардероб, як офіціантам швидше проходити на кухню, і чому барна стійка повинна бути саме в цьому місці.

Правильна концепція

Ти повинен чітко визначиться з головною концепцією твого бару — це буде звичайна пивничка або тематичний заклад, елітарний клуб або недорога забігайлівка? Основна рекомендація — старайся, щоб бар був невеликим — тоді менше сил і грошей піде на оформлення та розробку концепції.

Надійний персонал

Бармени та офіціанти завжди на виду, але не забувай, що потрібні й інші співробітники. В першу чергу це прибиральниця, охоронці і кухар. Навіть якщо у твоєму барі подаватимуть дуже прості закуски, кухар таки потрібен, оскільки бармену буде складно поєднати приготування напою і створення сендвіча. Витрать час і знайди людей, яким буде подобатися робота і яким ти зможеш довіряти. І не забудь також про бухгалтера.

Тепер ти знаєш, в якому ключі необхідно діяти, щоб твій бар в кінцевому підсумку став успішним не тільки серед твоїх друзів, але і серед жителів усіх сусідніх будинків. А якщо ти ще не вирішив, які напої будуть подаватися у твоєму барі, видання "Коментарі" розповість про три цікавих рецепти коктейлів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини