Головна Новини Чоловік вино і напої Тільки без паніки: як видалити плями від червоного вина
commentss НОВИНИ Всі новини

Тільки без паніки: як видалити плями від червоного вина

Важко тримати себе в руках, коли зіпсував вином улюблений килим, але вихід з цієї ситуації є

28 жовтня 2020, 18:18
Поділіться публікацією:

Багато хто з нас стикався з такою ситуацією, коли під час веселого застілля або навіть романтичної вечері, хтось проливав вино. І не просто проливав на підлогу або скатертину, а прямо на улюблений килим, який коштує шалені гроші. У такій ситуації важко зберегти рівновагу і адекватно відреагувати. За допомогою порталу mport ми підкажемо вам, як вибратися з цієї непростої ситуації.

Тільки без паніки: як видалити плями від червоного вина

Як очистити плями від вина

1. Перш за все негайно припиніть панікувати.

2. Акуратно промокніть рідину на килимі за допомогою паперових серветок. При цьому постарайтеся не дуже сильно натирати поверхню. В іншому випадку пляма вбереться ще сильніше, через що її буде набагато складніше видалити.

3. Візьми вату, змочи її оцтом і протри пляму.

4. Після того як вата закраситься, заміни її на нову, знову змочи оцтом і остаточно зітри цей слід, що псує твоє розкішний килим.

Головне, дійте спокійно. З будь-якої ситуації є вихід. Крім того, не завадить трохи замислитися над тим, що це всього лише килим, а на ньому всього лише пляма. У житті бувають і набагато більш неприємні ситуації. Тому підбадьортесь і не забудьте допити те, що залишилося від пролитого вина. А видання "Коментарі" розповість, чому червоне вино корисне для зубів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини