Головна Новини Чоловік вино і напої Створено вино зі смаком шоколадного печива Oreo (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Створено вино зі смаком шоколадного печива Oreo (ФОТО)

Компанії Oreo та Barefoot Wine об'єдналися, щоб випустити новий та унікальний різновид вина

9 грудня 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

Для любителів розслабитися з келихом червоного вина та плиточкою шоколаду є гарна новина. Компанія Oreo спільно з винним брендом Barefoot Wine представила унікальну новинку – вино зі смаком відомого шоколадного печива.

Створено вино зі смаком шоколадного печива Oreo (ФОТО)

Вино зі смаком Орео / Фото: barefootwine

Напій під назвою Barefoot x Oreo Thins Red Blend включає тонкі нотки дуба, ожини, темної вишні й більш виражені смаки шоколаду, печива і вершків. Незвичайне вино з'явиться у продажу з 9 грудня, але в обмеженій кількості. Придбати його можна буде на офіційному сайті Barefoot Wine за $25 (677 гривень).

Створено вино зі смаком шоколадного печива Oreo (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що минулого року, коли почалася пандемія коронавірусної інфекції, зіркова пара Міла Куніс та Ештон Кутчер вирішили підтримати лікарів, які борються із COVID-19 незвичайним способом. Вони випустили "карантинне" вино, а виручені від продажу кошти відправляли до благодійних організацій, які забезпечували мешканців засобами захисту від вірусу та надавали підтримку тим, хто найбільше постраждав. Пляшка напою коштувала 25 доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Великій Британії у 2020 році відома компанія Warner Bros. випустила вершкове пиво з Гаррі Поттера. Автори намагалися створити максимально схожий напій на той, що пили головні герої відомої саги. Повідомляється, що смак вершкового пива нагадує іриску.

Читайте також, що 42-річна американська актриса та модель Кейт Хадсон створила власний бренд алкогольного напою. Так, презентація горілки King St. Vodka відбулася в одному із ресторанів Нью-Йорка. Пляшка "Королівської святої горілки" коштує 25 доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини