Головна Новини Чоловік вино і напої П'ять причин відмовитися від алкоголю вже сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять причин відмовитися від алкоголю вже сьогодні

Відмова від алкоголю прокладе тобі шлях до нових цікавих захоплень

28 січня 2021, 17:14
Поділіться публікацією:

Пристрасть до частого споживання алкоголю може призвести до серйозних наслідків як фізичного, так і психологічного характеру. Ставитися до випивки слід акуратно і завжди знати краю. Сьогодні ж ми підемо трошки далі і поговоримо з тобою про те, чому слід не тільки стримати споживання алкоголю, а й взагалі відмовитися від нього.

П'ять причин відмовитися від алкоголю вже сьогодні

Навіщо відмовлятися від алкоголю

1. Алкогольна залежність: помірне споживання алкоголю може призвести до алкоголізму. Емоційна і фізична залежність від алкоголю може зажадати професійної допомоги, а також спровокувати розвиток різних захворювань.

2. Проблеми з травленням: вживання алкоголю ускладнює або повністю зупиняє перетравлення їжі в кишечнику, що в подальшому може призвести до проблем з травленням.

3. Зневоднення: вживання алкоголю може призвести до зневоднення організму. Через свого властивості виводити рідини з організму, він може бути причиною сильного зневоднення, якщо не вживати достатню кількість чистої води.

4. Сексуальне здоров'я: вживання алкоголю знижує лібідо.

5. Збиток здоров'ю: вживання алкоголю підвищує рівень цукру в крові, а також ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

Як бачиш, виникає серйозне питання: чи варта гра свічок, коли йдеться про споживання алкогольних напоїв. Можливо, було б краще знайти собі інші захоплення, на кшталт спорту, книг, хобі і так далі. У будь-якому випадку, ми впевнені — якщо ти відмовишся т алкоголю, світ заграє для тебе новими фарбами і ти побачиш, як багато прекрасних речей ти не помічав. Також видання "Коментарі" розповість, який алкоголь позитивно впливає на серце.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини