Головна Новини Чоловік вино і напої П'ять оригінальних способів використовувати пиво не за призначенням
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять оригінальних способів використовувати пиво не за призначенням

Пиво може бути вельми доречним не тільки тоді, коли воно в келиху

15 вересня 2020, 14:52
Поділіться публікацією:

Пити пиво любить багато хто. Це прекрасний напій, який принесе веселощі в компанію або допоможе розслабитися. Але мало хто знає, наскільки пиво насправді багатофункціональне. Його можна використовувати в самих різних ситуаціях повсякденного життя. Про них нам розповість mport.

П'ять оригінальних способів використовувати пиво не за призначенням

1. Пиво допоможе, якщо твої ноги втомилися після важкого дня. І ми зовсім не про його споживання говоримо. Нагрій його, вилий в тазик і занур туди стопи. Це дуже корисна процедура.

2. Золотим прикрасам властиво темніти і ставати брудними. Якщо це сталося — опусти їх у кухоль з пивом. Після того, як вони трохи там полежать, протри сухою ганчіркою.

3. Пиво здатне замінити кондиціонер для волосся. Воно додасть блиску і легкості. Для цього потрібно змочити волосся пивом і масажувати шкіру голови протягом 5 хвилин. Тільки не забудь після цього помити голову звичайною водою.

4. Хміль добре себе зарекомендував в якості рослинного снодійного, і при цьому вживати його не обов'язково. Якщо ти не можеш заснути, попери наволочку в воді з додаванням пива.

5. Пиво, розбавлене водою, замінить поліроль для рослин. Просто нанеси розчин на шматок тканини або ватяний тампон і протри ним листя.

Як бачиш, пиво може стати в нагоді в багатьох випадках. Хоча важко уявити собі людину, яка опустить в нього ноги. Також видання "Коментарі" розповість, чому пиво набагато аристократичніше за вино.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини