Головна Новини Чоловік вино і напої Не можемо жити без цього: бельгійці визначилися зі ставленням до пива і шоколаду
commentss НОВИНИ Всі новини

Не можемо жити без цього: бельгійці визначилися зі ставленням до пива і шоколаду

Уряд пішов на поступки виробникам пива і шоколаду

30 грудня 2020, 13:19
Поділіться публікацією:

Бельгійці визнали пиво і шоколад життєво важливими для себе продуктами. Як зазначається, магазинам, які продають ці товари, дадуть можливість і далі продовжувати працювати під час карантину.

Не можемо жити без цього: бельгійці визначилися зі ставленням до пива і шоколаду

Бельгійці відстояли право на пиво і шоколад. Фото: pakko.me

Бельгія славиться своїм шоколадом на весь світ, а його виробники мають давню історію і чимало спеціалізованих магазинів. Тому кондитери зуміли переконати уряд: якщо шоколад — це їжа, а продуктовим магазинам працювати можна, то і їм не слід зачинятися.

Такими ж аргументами скористалися виробники пива. Вони заявили, що хмільний напій настільки вкорінений в способі життя простих бельгійців, що маленькі пивоварні категорично не можна закривати. І на загальний подив, уряд країни з ними погодився.

Як повідомило видання "Коментарі", японці створили шоколад, витриманий за принципом віскі. Нещодавно в Японії випустили преміальний шоколадний батончик Kit Kat, варіацій якого в країні близько 400. Новий батончик виготовляється з какао-бобів з Гани, витриманих протягом 180 днів в бочках з-під віскі на шотландському острові Айлей.

Також видання "Коментарі" розповіло, чи можна їсти шоколад з білим нальотом. На плитках шоколаду часто можна помітити білий наліт, який псує зовнішній вигляд солодощі. Багато хто вважає, що він з'являється через те, що у продукту закінчився термін придатності або він був приготовлений по неправильній технології. Експерти відзначили, що шоколад не дивлячись на те, що він калорійний, в помірних кількостях дуже корисний для здоров'я. Він містить багато магнію і антиоксидантних речовин, які підвищують настрій, покращують роботу мозку і знижують рівень "поганого" холестерину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валентина

11 січня 2021, 17:06

Ну, Бельгийцы молодцы. А он шоколада, кстати не поправляются. Есть даже диета специальная , кетодиета на которой можно кушать и мед и шоколад.


Новини