Головна Новини Чоловік вино і напої Цінуй похмілля: п'ять правил життя поважаючого себе алкоголіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Цінуй похмілля: п'ять правил життя поважаючого себе алкоголіка

Ці правила допоможуть тобі освоїтися, коли зрозумієш, що ти справжнісінький алкаш

28 листопада 2020, 12:20 comments1384
Поділіться публікацією:

У багатьох в житті настає цей переломний момент, коли слід чесно зізнатися собі: "Я алкоголік". Якщо тебе таки не минула чаша сія, то тобі доведеться освоїти кілька життєво важливих принципів, щоб твоє життя продовжувало бути повноцінним і щасливим.

Цінуй похмілля: п'ять правил життя поважаючого себе алкоголіка

Правила життя алкоголіка

Про борги

Якщо ти повинен повернути комусь гроші, то завжди роби це в барі, бажано в "щасливі" години. Тоді є шанс тут же їх і пропити. А якщо сума боргу не велика, то запропонуй повернути пивом.

Про похмілля. Частина 1

Будь мужиком: цінуй похмілля. Адже ще вчора воно було того варте.

Про випивання на самоті

Що б там не казали, а пити одному — це нормально. Це не алкоголізм. Якщо тобі сумно на душі, діставай будь-які напої, які є в твоєму міні-барі. Взагалі, заведи правило: кожного тижня пробувати новий напій.

Про дію напоїв

Пиво зробить тебе м'яким, шампанське — дурним, вино — драматичним, текіла — диким. Вибирай напій залежно від того, які у тебе плани на вечір. Головне, запам'ятай, що якщо задумав запросити додому даму, то пий що завгодно, але тільки не пиво.

Про похмілля. Частина 2

Якщо так виходить, що воно реально того не варте, значить ти не здатний правильно випивати. Значить, в цьому питанні ти безнадійний. Іди шукай собі інше хобі.

Тепер ти знаєш, як підняти свою кваліфікацію, як алкоголіка. Ми віримо в твій успіх. А якщо пити тобі вже добряче набридло, видання "Коментарі" розповість, як використовувати пиво не за призначенням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини