Головна Новини Чоловік вино і напої Алкогольні напої, які ніколи не дадуть тобі схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Алкогольні напої, які ніколи не дадуть тобі схуднути

Відмовся від цих напоїв, якщо хочеш бути красивим і струнким

22 жовтня 2020, 17:47
Поділіться публікацією:

Всім відомо, що алкоголь шкідливий для фігури. Але сьогодні ми вирішили припинити ходити манівцями і розповімо, які алкогольні напої можуть найбільше Нашкодити вашому прагненню схуднути. Допоможе нам у цьому портал Food and Mood. Невеликий спойлер — йдеться не про пиво.

Алкогольні напої, які ніколи не дадуть тобі схуднути

Алкоголь не дасть схуднути

Лікер

100 мл напою містять близько 250-300 одиниць енергії. Деякі лікери, на кшталт "Бейліз" або "Айріш Крим", включають в себе ще й калорійні вершки. 2 чарки лікеру — і майже третина добового раціону людини, яка худне, досягнута.

Бренді і коньяки

Алкогольні напої, які ніколи не дадуть тобі схуднути - фото 2

Калорійність всього міцного алкоголю приблизно однакова: близько 240-250 одиниць на 100 мл. Такі напої мають високий глікемічний індекс. Це означає, що вони різко піднімають і опускають рівень цукру в крові, скачки якого провокують невгамовний голод. А закусити такий алкоголь хочеться чимось серйозним, в першу чергу жирним м'ясом. Пити міцні напої варто вже після невеликого перекусу, але ніяк не перед їжею.

коктейлі

Алкогольні напої, які ніколи не дадуть тобі схуднути - фото 3

Енергетична цінність коктейлів в середньому від 200 до 350 ккал на 100 мл. Зрозуміло, є різні рецепти, більш-менш калорійні. Якщо прийшли в питний заклад, замовляйте коктейлі без вершків або шоколаду, а також з мінімумом інгредієнтів. "Кривава Мері" цілком подійде.

Вживання цих алкогольних напоїв має суворо контролюватися. Втім, як і будь-яких інших. Також видання "Коментарі" розповість про найкорисніші алкогольні напої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини