Головна Новини Чоловік світлина Журнал Playboy припиняє існування
commentss НОВИНИ Всі новини

Журнал Playboy припиняє існування

Відомий журнал залишає Україну

11 вересня 2022, 00:35 comments1716
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Журнал Playboy Україна більше не випускатиметься, починаючи з 1 січня 2023 року. Про це повідомив один з власників українського відділення Олександр Шевченко на своїй сторінці у Facebook.

Журнал Playboy припиняє існування

Журнал Playboy припиняє існування в Україні. Фото з відкритих джерел

У своїй заяві Олександр Шевченко пише, що рішення прийшло з головного офісу компанії. Також співвласник українського відділення додає, що причину закриття ніхто не повідомив.

Далі Шевченко висловлює свою думку про те, що говорити негативні речі не в його правилах, але повідомляє цікавий факт. За його словами Playboy залишив Україну, хоча досі продовжує працювати на території Російської Федерації.

Окрім того, Олександр Шевченко повідомляє, що всі фінансові зобов’язання було зроблено повністю.

У кінці повідомлення співвласник українського відділу Playboy розповів про надану гуманітарну допомогу його офісом для країни. Як виявилось Playboy Україна ввіз в Україну тисячі тонн гуманітарної допомоги, серед якої були різні харчові продукти для дітей, памперси, засоби гігієни для жінок та інше. Таку допомогу доставляли кілька фур на тиждень з різних країн, зокрема Іспанія, Португалія, США, та Великобританія.

Цікаво, що в цій гуманітарній програмі не був залучений жоден інший відділ видання, навіть американський. Одна з можливих причин це останній випуск журналу, в якому згадується війна в Україні.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окупованих територіях України почали роздавати повістки. ЇХ отримують жителі з щойно оформленими російськими паспортами.

Також, "Коментарі" писали про чоловіка, якому загрожує вирок у понад 40 тис. років. Чоловіка судить турецька влада за крадіжку криптовалюти.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

1

11 вересня 2022, 02:19

Вслед за кораблем, давно пора было.


Новини