Головна Новини Чоловік світлина Топ-3 цифрових фотоапаратів для любителів подорожувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 цифрових фотоапаратів для любителів подорожувати

Під час подорожі хороший фотоапарат - на вагу золота

29 вересня 2020, 17:15
Поділіться публікацією:

Фотоапарат є обов'язковою частиною інвентарю, коли йдеться про подорожі. Де б ти не був — високо в горах, на пляжі, в історичній частині будь-якої з європейських столиць — ти неодмінно будеш робити фотографії. А щоб тобі було зручно, ми розповімо про три моделі фотоапаратів, які ніби створені для подорожей. Допоможе нам у цьому портал 220.lv.

Топ-3 цифрових фотоапаратів для любителів подорожувати

Olympus OM-D E-M10 Mark III ED 14-42 мм EZ

Невелика дзеркальна камера, яку можна спокійно покласти в кишеню куртки — мабуть це найкращий опис Olympus. Невеликий розмір — це не єдина перевага цієї цифрової камери. Роздільна здатність відео 4K, 5-осьова стабілізація зображення, зручне управління і безліч додаткових функцій справлять враження не тільки на новачків, а й на бувалих фотографів.

Panasonic Lumix DMC-GX80

Топ-3 цифрових фотоапаратів для любителів подорожувати - фото 2

Наступна цифрова камера в цьому рейтингу особливо підходить для тих, хто віддає перевагу активному відпочинку. Завдяки чудовому стабілізатору зображення, ідеальному для зйомки в русі, навіть в екстремальних умовах фотографії виглядають вражаюче. Варто звернути увагу на функцію Post Focus, завдяки якій можна виділяти акценти після захоплення кадру.

Canon Powershot SX730 HS

Топ-3 цифрових фотоапаратів для любителів подорожувати - фото 3

Ця камера має відмінний діапазон масштабу, який в 40 раз наближує о'ектів, твердий корпус і вражаючу якість фотографій в будь-який час доби. Погодься, це солідний список переваг, який пропонує ця цифрова камера Canon. Він також має креативні функції, і якщо виникне бажання зробити ідеальне селфі, просто нахили РК-екран, як тобі зручно!

Ці фотоапарати будуть корисні тобі під час поїздок. Справа залишилася за малим — вирушити в подорож. Якщо ти ще не наважився, то видання "Коментарі" розповість, чому потрібно подорожувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Андрей

2 червня 2021, 15:14

Забыли про Sony ZV-1: https://andrew-lazarev.com/sony-zv-1/


Новини