Головна Новини Чоловік полювання та рибальство Як правильно встановити намет: кілька корисних порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно встановити намет: кілька корисних порад

Правильно встановлений намет забезпечить здоровий сон і гарний відпочинок в похідних умовах

14 липня 2020, 12:15
Поділіться публікацією:

Бажання відпочити якомога далі від міської суєти спонукає багатьох людей вирушати на полювання, риболовлю, похід або просто на природу. Свіже повітря, спів птахів, ранкова роса неодмінно додадуть бадьорості та наповнять новими силами.

Як правильно встановити намет: кілька корисних порад

Вміння правильно обирати місце для намету вкрай важливе для кожного, хто любить перебувати на природі з ночівлею, адже саме від цього залежить здоровий і міцний сон в похідних умовах. Для того, щоб намет опинився на правильному місці, потрібно дотримуватися кількох правил, якими з нами поділиться ресурс Рыбалке.нет.

В першу чергу, необхідно знайти або створити рівну ділянку землі, без купин, ямок, гілок і бур'янів.

Поряд з наметом повинні знаходитися листяні дерева, які забезпечать тінь. Коли сонце сходить, в наметі може зібратися тепле повітря, і тоді вона нічим не відрізнятиметься від лазні.

Зверніть увагу, що місце майбутньої ночівлі не повинно розташовуватися в низині, тому що якщо раптом почнуться рясні опади, намет може затопити. Якщо ви збираєтеся затриматися на одному місці на якийсь час, то намет слід обкопати. В першу чергу необхідно викопати невелику канавку для відводу води. І не забувайте, що намет не слід ставити занадто близько до багаття — іскри, що будуть розлітатися, можуть пошкодити матеріал і навіть викликати пожежу.

Ці нехитрі поради допоможуть з комфортом розташуватися на природі та добре провести час. Також видання "Коментарі" розповість про кращі воблери для лову щук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини