Головна Новини Чоловік полювання та рибальство В Америці рибалці вдалося виловити рідкісну рибу (ФОТОФАКТ)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Америці рибалці вдалося виловити рідкісну рибу (ФОТОФАКТ)

Чоловік навіть не сподівався на такий неймовірний улов. Він зробив епічне фото з рибою і відпустив її у водойму.

8 грудня 2022, 06:10 comments4708
Поділіться публікацією:

Днями в одній із річок, що протікають у штаті Канзас, що в США, затятим любителям риболовлі посміхнувся успіх і їм вдалося зловити рідкісний вид озерного осетра.

В Америці рибалці вдалося виловити рідкісну рибу (ФОТОФАКТ)

Риболовля/ Фото з відкритих джерел

Зазначається, що протягом останніх 25 років рибу цього виду вдавалося зловити у штаті лише 16 разів.

Про це повідомляється на офіційній сторінці у Фейсбук Департаменту дикої природи та парків штату Канзас.

Так, американець Кевін Зірджакс ( Kevin Zirjacks) зміг виловити з водоймища озерного осетра, які можуть жити до ста років. Дані риби досить рідкісні і виловити їх вдається вкрай рідко.

Після того, як щасливий рибалка зробив фото з неймовірним трофеєм у руках, рибу відпустили в її звичне місце існування. Кевін зазначив, що ніколи навіть не сподівався, що йому вдасться потримати у руках "справжнього динозавра". Чоловік у чомусь мав рацію, адже, за словами вчених, озерні осетри мешкали на нашій планеті багато мільйонів років тому.

Вид рибини, який вдалося зловити рибалкам, є одним із найбільших і найстаріших у Великих озерах. Деякі скам'янілості, які вдавалося відшукати дослідникам, датуються приблизно 135 млн років — тобто вони мешкали на планеті за 70 років до того, як вимерли динозаври.

Ще кілька років тому цієї риби у водоймах було багато, але потім через надмірний вилов, який ніким не контролювався, її популяція критично скоротилася. На даний момент озерний осетр вважається, на жаль, видом, що вимирає.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Австралії какаду намагався вбити перехожих (ВІДЕО). Какаду мають дуже високі інтелектуальні здібності і легко навчаються різним командам. Однак саме ці пернаті дуже примхливі та злопам'ятні.

Читайте також: У США койот напав на дитину і спробував її з'їсти (ВІДЕО). На щастя, поруч виявився батько малечі, якому важко вдалося прогнати розлютовану тварину.


В Америці рибалці вдалося виловити рідкісну рибу (ФОТОФАКТ) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини